BRIT Awards: Τέσσερις υποψηφιότητες για Αντέλ και Εντ Σίραν - Ποιοι άλλοι διεκδικούν βραβείο

BRIT Awards: Τέσσερις υποψηφιότητες για Αντέλ και Εντ Σίραν - Ποιοι άλλοι διεκδικούν βραβείο Facebook Twitter
0

Η Αντέλ και ο Εντ Σίραν, με τέσσερις υποψηφιότητες ο καθένας, διεκδικούν τα περίβλεπτα βραβεία BRIT Awards για το 2022, όπως ανακοίνωθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Οι ράπερ Ντέιβ και Λιτλ Σιμζ έχουν επίσης τέσσερις υποψηφιότητες σε αυτή τη λίστα των κορυφαίων καλλιτεχνών της χρονιάς που πέρασε όπου, για πρώτη φορά, καταργήθηκαν οι κατηγορίες για τον καλύτερο «άνδρα» ή «γυναίκα» μουσικό.

Τον περασμένο μήνα οι διοργανωτές έκαναν γνωστό ότι θα απονέμουν «φυλετικά ουδέτερα» βραβεία σε Βρετανούς και διεθνείς καλλιτέχνες οι οποίοι πλέον διεκδικούν τα βραβεία του «καλλιτέχνη της χρονιάς» ή του «διεθνούς καλλιτέχνη της χρονιάς», ανεξαρτήτως φύλου.

Η Αντέλ, που βρίσκεται στην κορυφή των τσαρτ με το νέο άλμπουμ «30», διεκδικεί τα βραβεία του καλύτερου άλμπουμ, καλύτερου καλλιτέχνη και καλύτερου τραγουδιού για το Easy On Me. Στην κατηγορία του καλύτερου άλμπουμ και του καλλιτέχνη της χρονιάς θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον συνθέτη-τραγουδιστή Σαμ Φέντερ.

Στην κατηγορία του διεθνούς καλλιτέχνη, οι Doja Cat, Ολίβια Ροντρίγκο, Μπίλι Άιλις και Λιλ Νας Χ διεκδικούν από δύο βραβεία έκαστος αλλά θα πρέπει να ανταγωνιστούν την Τέιλορ Σουίφτ.

Τα βραβεία Brit Awards θα απονεμηθούν στις 8 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Washington Post»: Μια ματιά στην υπαρξιακή κατάρρευση της εφημερίδας του Τζεφ Μπέζος

Διεθνή / «The Washington Post»: H υπαρξιακή κατάρρευση της εφημερίδας του Τζεφ Μπέζος

Η Washington Post χάνει χρήματα, συνδρομητές και - το κυριότερο - την ταυτότητά της. Καθώς οι απολύσεις πληθαίνουν και οι στρατηγικές αλλάζουν διαρκώς, όλο και περισσότεροι μέσα στην εφημερίδα μιλούν για μια υπαρξιακή κρίση χωρίς ξεκάθαρη διέξοδο
THE LIFO TEAM
Ιράν: Ναι σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ, όχι σε υπαγορεύσεις και διαπραγμάτευση για τους πυραύλους

Διεθνή / Ιράν: Ναι σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ, όχι σε υπαγορεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι δεν έχει προγραμματιστεί καμία συνάντηση με τις ΗΠΑ, προειδοποιώντας παράλληλα ότι τέτοιες συνομιλίες δεν μπορούν να διεξαχθούν «υπό καθεστώς απειλών»
THE LIFO TEAM