Βελούδινος κάκτος τραγουδά για την κοκαΐνη - Η Walmart το έβγαλε από τα ράφια της το παιχνίδι

Κάκτος της Walmart Facebook Twitter
0

Η Άνια Τάνερ αγόρασε στην εγγονή της από το Walmart έναν βελούδινο κάκτο για παιχνίδι. 

Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι το παιχνίδι δεν έκανε για την μικρή εγγονή της, καθώς έβριζε και είχε τραγούδια για την κοκαΐνη. «Αυτό το παιχνίδι χρησιμοποιεί βρισιές και μιλάει για τη χρήση κοκαΐνης. Δεν είναι αυτό που παρήγγειλα στην εγγονή μου», είπε η Άνια Τάνερ στο CTV News Toronto.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, το παιχνίδι πωλήθηκε ως «εκπαιδευτικό» για παιδιά και έχει τραγούδια στα Αγγλικά, Ισπανικά και Πολωνικά. Όταν η Τάνερ άκουσε την πολωνική απόδοση του τραγουδιού, συνειδητοποίησε γρήγορα ότι ο χαριτωμένος κάκτος τραγουδούσε για την κοκαΐνη, την χρήση ναρκωτικών, την αυτοκτονία, την κατάθλιψη, χρησιμοποιώντας βρισιές.

«Τυχαίνει να είμαι Πολωνή και όταν άρχισα να ακούω τα τραγούδια και άκουσα τα λόγια έπαθα σοκ. Σκέφτηκα ‘τι, είναι αυτό κάποιο είδος αστείου;’» δήλωσε.

Όπως αποδείχθηκε, το τραγούδι που χρησιμοποιήθηκε ήταν του Πολωνού ράπερ Cypis, ο οποίος δεν γνώριζε ότι ο Κινέζος κατασκευαστής είχε χρησιμοποιήσει τη φωνή του για το παιχνίδι. Μάλιστα, σχεδιάζει να κινηθεί νομικά κατά της εταιρείας επειδή χρησιμοποιεί τη μελωδία του χωρίς άδεια.

Το Toronto CTV News ανέφερε ότι το παιχνίδι είχε επίσης πουληθεί στην Ευρώπη μέσω Amazon, με ορισμένους χρήστες να διαμαρτύρονται για τους ακατάλληλους στίχους τραγουδιών του.

Η Walmart είπε ότι θα αφαιρούσε το αντικείμενο από τα ράφια της μέχρι να ολοκληρώσει έρευνα επί του ζητήματος. «Αυτά τα είδη πωλούνται από τρίτο πωλητή στον ιστότοπο της αγοράς μας. Αφαιρούμε τα αντικείμενα ενώ εξετάζουμε περαιτέρω αυτό το παράπονο», είπε ένας εκπρόσωπος της μάρκας.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του -

Διεθνή / Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του - «Διαφωνούσα μαζί του»

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν πατέρας, σύζυγος και άνθρωπος με πίστη, και ελπίζω πως, ό,τι κι αν σημαίνει η σύνδεση με τον Θεό, να την ένιωσε εκείνη τη στιγμή.»
LIFO NEWSROOM
Η βία εις βάρος των διεμφυλικών έχει αυξηθεί στην ΕΕ από το 2019

Διεθνή / Η βία εις βάρος των διεμφυλικών ατόμων έχει αυξηθεί στην ΕΕ από το 2019

Eυρήματα από νέα έρευνα της FRA αποκαλύπτουν ραγδαία αύξηση της βίας κατά διεμφυλικών στην ΕΕ και τα Δυτικά Βαλκάνια, με βασική αιτία την παραπληροφόρηση και την πολιτική ρητορική μίσους
LIFO NEWSROOM
Η αμερικανική δεξιά εργαλειοποιεί τη δολοφονία Κερκ για να επιτεθεί στην τρανς κοινότητα

Διεθνή / Η αμερικανική δεξιά εργαλειοποιεί τη δολοφονία Κερκ για να επιτεθεί στην τρανς κοινότητα

Από τις πρώτες ώρες μετά το χτύπημα, κύκλοι της αμερικανικής δεξιάς και μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα προσπάθησαν να συνδέσουν το έγκλημα με την τρανς κοινότητα
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ
Στη Γερουσία ο διευθυντής του FBI Κας Πατέλ: Σφοδρή κριτική για την υπόθεση Κερκ και τον φάκελο Επσταϊν

Διεθνή / Στη Γερουσία ο διευθυντής του FBI Κας Πατέλ: Σφοδρή κριτική για την υπόθεση Κερκ και τον φάκελο Επσταϊν

Η ακρόαση σημαδεύτηκε από έντονες επικρίσεις για τον χειρισμό της έρευνας για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ όσο και στην απόφαση να μη δοθούν στη δημοσιότητα νέα στοιχεία από τον φάκελο του Τζέφρι Επσταϊν
LIFO NEWSROOM