«Η κόλαση των γκρούπι»: Οι Led Zeppelin βίασαν με ψάρια μια έφηβη, υποστηρίζει νέο βιβλίο

«Η κόλαση των γκρούπι»: Οι Led Zeppelin βίασαν με ψάρια μια έφηβη, αποκαλύπτει νέο βιβλίο Facebook Twitter
Οι John Bonham, Robert Plant και Jimmy Page των Led Zeppelin, με την τραγουδίστρια Sandy Denny, μετά από απονομή βραβείων τον Σεπτέμβριο του 1970. AP Photo
0

Οι Led Zeppelin φαίνεται πως έζησαν με το παραπάνω κάμποσες σεξουαλικές περιπέτειες στις περιοδείες, αλλά τα πράγματα έγιναν περίεργα ακόμη και για αυτούς με μια νεαρή θαυμάστρια και κάτι ψάρια το 1969. 

Το περιστατικό -που περιγράφεται λεπτομερώς στο νέο βιβλίο του Bob Spitz «Led Zeppelin: The Biography», το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα- συνέβη στο τέλος μιας περιοδείας με τους Vanilla Fudge στο Σιάτλ. Οι μάνατζερ και των δυο συγκροτημάτων -Richard Cole για τους Zeppelin και Bruce Wayne για τους Vanilla Fudge- είχαν πιάσει μερικά λυθρίνια ενώ ψάρευαν από ένα παραθαλάσσιο δωμάτιο στο Edgewater Inn. Έφεραν την ψαριά στο δωμάτιο του John Paul Jones, όπου ο μπασίστας των Led Zeppelin κάπνιζε μαριχουάνα με τον ντράμερ των Vanilla Fudge, Carmine Appice και μια 17χρονη γκρούπι με το όνομα Jackie.

Όταν η Jackie ζαλίστηκε αρκετά, οι Cole και Wayne της είπαν να βγάλει τα ρούχα της. «Μόλις έμεινε γυμνή, άρχισαν να τη χτυπούν με το ψάρι που της άφησε μικρά σημάδια από τα δόντια στην πλάτη», λέει ο Appice στο βιβλίο. «Τα πράγματα έγιναν πολύ άσχημα, αρκετά έντονα, οπότε βγήκαμε έξω, όπου ο Bonzo [ντράμερ των Led Zep John Bonham] και η σύζυγός του, Pat, ήρθαν μαζί μας και παρακολουθούσαμε από την πόρτα».

Σε λιγάκι ήρθαν κι άλλοι. «Βασικά μας προσκάλεσαν να φέρουμε τις γυναίκες μας να ρίξουν μια ματιά», θυμάται ο frontman των Zeppelin, Robert Plant, «αλλά μετά από λίγο φύγαμε γιατί ήταν λίγο δυσάρεστα».

Ωστόσο αργότερα, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εξευτελιστικά όταν άλειψαν βούτυρο στο αιδοίο της και την βίασαν με το κεφάλι του ψαριού. Σύμφωνα με το βιβλίο, οι Cole και Wayne έφεραν τον κουβά με τα νεκρά ψάρια στο δωμάτιο του Appice, όπου η Τζάκι καθόταν γυμνή στο κρεβάτι ενώ οι υπόλοιποι έτρωγαν. «Άρπαξαν το βούτυρο από το καρότσι [σ.σ. της υπηρεσίας δωματίου]», θυμάται ο Appice, «και το έτριβαν γύρω από το αιδοίο της. Μετά άρχισαν να σπρώχνουν τα ψάρια μέσα της όσο πιο πολύ μπορούσαν». Και όταν τελείωσαν με όλα αυτά, ούρησαν και αφόδευσαν πάνω στην Τζάκι.

Οι Led Zeppelin θα συνέχιζαν αυτή την παραβατική σεξουαλική συμπεριφορά στο Continental Hyatt House του Sunset Strip του Λος Άντζελες στη δεκαετία του '70. Εκεί ήταν που ο τότε 29χρονος Jimmy Page αποπλάνησε μια νεαρή θαυμάστρια ονόματι Lori Mattix, σε ηλικία μόλις 14 ετών, το 1973.

«Με παρέσυρε και με έκανε να τον ερωτευτώ παράφορα», λέει η Mattix στο βιβλίο, το οποίο περιγράφει επίσης τη ληστεία του συγκροτήματος το 1973 στη Νέα Υόρκη, κατά την οποία άρπαξαν 200.000 δολάρια από ένα χρηματοκιβώτιο ξενοδοχείου.

«Ήταν για μένα ένας θεός της ροκ. Ξέρω ότι με ερωτεύτηκε λόγω της αθωότητάς μου… Δεν ήταν μυστικό ότι του άρεσαν τα νεαρά κορίτσια».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΑΒΑΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Διεθνή / Ισπανία: Στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια στην Κούβα, εν μέσω κρίσης καυσίμων και απορριμμάτων στην Αβάνα

Στην Αβάνα, η έλλειψη πετρελαίου έχει αρχίσει να παραλύει ακόμη και την αποκομιδή απορριμμάτων, με τους δρόμους να γεμίζουν σκουπίδια και τις αρχές να προχωρούν σε έκτακτα μέτρα
THE LIFO TEAM
Oι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες, σύμφωνα με ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Διεθνή / Oι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες, σύμφωνα με ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε ψήφισμα με το οποίο αναγνωρίζει επίσημα ότι οι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες, στέλνοντας ισχυρό πολιτικό μήνυμα υπέρ της ισότητας των φύλων και των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ+
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Νέο βιβλίο αμφισβητεί τον ισχυρισμό ότι ο Ουίλιαμ του έχει επιτεθεί σωματικά

Στα απομνημονεύματά του ο πρίγκιπας Χάρι είχε ισχυριστεί ότι ο Ουίλιαμ τον άρπαξε από το γιακά και τον έριξε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, λόγω διαφωνίας που ξεκίνησε για τη Μέγκαν Μαρκλ
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ, ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΤΖΙΟΥΦΡΕ, ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Δεν διέψευσε ποτέ πως ο πρίγκιπας Άντριου είχε σεξουαλική σχέση με τη Βιρτζίνια Τζιούφρε

Ένα email του 2015 περιλαμβάνει τον ισχυρισμό δημοσιογράφου ότι ο πρίγκιπας Άντριου είχε «συναινετική σεξουαλική σχέση» με τη Βιρτζίνια Τζούφρε, έναν ισχυρισμό που ο Τζέφρι Έπσταϊν δεν αμφισβήτησε
THE LIFO TEAM