ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

«Σκ***»: Η αντίδραση του Τζορτζ Κλούνεϊ όταν έμαθε ότι περιμένουν με την Αμάλ δίδυμα

«Σκ***»: Η αντίδραση του Τζορτζ Κλούνεϊ όταν έμαθε ότι περιμένουν με την Αμάλ δίδυμα Facebook Twitter
0

Την ημέρα που έμαθε ότι η σύζυγός του Αμάλ Αλαμουντίν περιμένει δίδυμα θυμήθηκε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, αποκαλύπτοντας την αντίδρασή του όταν είδε το υπερηχογράφημα.

Στο podcast του Μαρκ Μαρόν, ο σταρ του Χόλιγουντ μίλησε για την στιγμή που γνώρισε την σύζυγό του και άλλαξε η ζωή του. «Άκου, δεν ήθελα να παντρευτώ. Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Και μετά μπήκε στη ζωή μου αυτός ο εξαιρετικός άνθρωπος και απλά ερωτεύτηκα τρελά. Τότε κατάλαβα από τη στιγμή που τη γνώρισα ότι όλα θα ήταν διαφορετικά», είπε.

«Δεν ήξερα ότι θα έκανα δίδυμα», λέει. «Είναι εκείνη η στιγμή που πηγαίνεις στον γιατρό και σου βγάζουν αυτό το κομμάτι χαρτί που είναι υπερηχογράφημα και σου λένε ΄να ένα αγόρι’. Ήμουν σε φάση, ‘αγοράκι, φανταστικά’», θυμάται. «Και μετά μου είπαν, ‘Και το άλλο είναι κορίτσι’ και είπα, ‘Σκ***’», περιγράφει γλαφυρά ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

«Η αδερφή της [Αμάλ] έχει δίδυμα και εξεπλάγην γιατί... ήμουν κάπως έτοιμος για ένα.… Μου αρέσει τώρα», δηλώνει ο πατέρας των διδύμων Έλα και Αλεξάντερ. «Και δόξα τω Θεώ έχουν ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια της πανδημίας».

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν έμεινε μόνο εκεί και αποκάλυψε πότε εκείνος και η Αμάλ Αλαμουντίν συζήτησαν για πρώτη φορά το ζήτημα των παιδιών. «Λοιπόν, ήμασταν παντρεμένοι για περίπου ένα χρόνο και ήμασταν στο σπίτι ενός φίλου, και εκεί ήταν ένα παιδί θορυβώδες και αντιπαθητικό. Έλεγα "γαμώτο". Βγήκαμε έξω για μια βόλτα. Και δεν το είχε σκεφτεί ποτέ, πραγματικά. Και έτσι τότε είπε, "Είμαστε τρομερά τυχεροί στη ζωή." Και είπα, "Ναι, είμαστε τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλον"», θυμάται ο Κλούνεϊ. «Εκείνη τότε είπε, "Φαίνεται ότι αυτή η τύχη πρέπει να μοιραστεί με κάποιους άλλους ανθρώπους"».

Εκείνη τη στιγμή, όπως ο ίδιος είπε, το σκέφτηκε για ένα λεπτό και δεν πίστευε ότι κανένας από τους δύο είχε λάβει κάποια απόφαση για το ζήτημα των παιδιών. «Και μετά είπα απλώς "Λοιπόν, εννοώ, αν είσαι μέσα" και εκείνη είπε, "Νομίζω ότι πρέπει να προσπαθήσουμε". Πρέπει να πω ότι ήταν πολύ συγκινητικό γιατί πραγματικά ήμουν πεπεισμένος ότι αυτό δεν ήταν μέρος της ζωής μου και και ένιωθα άνετα με αυτό».

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ