Η νέα ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον Licorice Pizza έχει trailer και είναι φανταστικό

Η νέα ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον Licorice Pizza έχει trailer και είναι φανταστικό Facebook Twitter
Το τρέιλερ υπόσχεται ότι θα μιλάμε όλη την χρονιά για το πρωταγωνιστικό του δίδυμο, την Αλάνα Χάιμ και τον Κούπερ Χόφμαν.
0

Τοιχογραφία εποχής; Ένα φιλμ για τον εφηβικό έρωτα, σε αντιδιαστολή με τον ενήλικο, (αυτο)καταστροφικό της Αόρατης Κλωστής; Ή κάτι άλλο που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε;

Το trailer της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του Πολ Τόμας Άντερσον κυκλοφόρησε εδώ και λίγες ώρες και έχει τις κινηματογραφικές σελίδες να παραμιλούν και να κάνουν εκτιμήσεις για το τι πραγματικά αφορά το φιλμ. Καμία εντύπωση δεν θα μας έκανε πάντως αν μετά την Αόρατη Κλωστή, που πριν της θεματικής βαρύτητας, έφερε και το βάρος της «τελευταίας παράστασης» του Ντάνιελ Ντει Λιούις, ο Άντερσον επιχειρούσε να στραφεί σε ένα ελαφρύτερο θέαμα.

Μονταρισμένο με μουσική υπόκρουση το Life on Mars του Ντέιβιντ Μπόουι, το τρέιλερ υπόσχεται ποιοτική ανασύσταση των αμερικανικών ‘70s, υπόσχεται τους Μπράντλεϊ Κούπερ, Σον Πεν και Τομ Γουέιτς σε εξωφρενικές ερμηνείες, υπόσχεται και ότι θα μιλάμε όλη την χρονιά για το πρωταγωνιστικό του δίδυμο, την Αλάνα Χάιμ και τον Κούπερ Χόφμαν, υιό του αδικοχαμένου Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, ερμηνευτικού ογκόλιθου και τακτικού συνεργάτη του Άντερσον.

Το σίγουρο είναι ότι με δημιουργούς όπως ο Τζόελ Κοέν, ο Ρίντλεϊ Σκοτ, ο Γουες Άντερσον, ο Πέδρο Αλμοδόβαρ, ο Πάολο Σορεντίνο και άλλους να επανέρχονται φορμαρισμένοι, η φετινή οσκαρική κούρσα θα είναι πιο σκληρή κι αμφίρροπη σε σχέση με την περσινή. Ίσως , όμως, φέτος να είναι η χρονιά του Πολ Τόμας Άντερσον, που από μαθητής του Ρόμπερτ Άλτμαν έχει φτάσει πια στο μέγεθος του δασκάλου, έχοντας χτίσει μια φιλμογραφία από την οποία δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Η ταινία ξεκινά να προβάλλεται στις αμερικανικές αίθουσες στις 26 Νοεμβρίου, στην χώρα μας ακόμα δεν έχει λάβει ακριβή ημερομηνία διανομής.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει επανειλημμένα εκφράσει τον θαυμασμό του για την Ιταλία και τον πολιτισμό της, ενώ έχει συνεργαστεί με Ιταλούς σκηνοθέτες και έχει συμμετάσχει σε ταινίες που γυρίστηκαν στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Η Ρουθ Αζάουα επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Πολιτισμός / Η Ρουθ Αζάουα «επιστρέφει» στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Το έργο και η ζωή μιας από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες του 20ού αιώνα, που μετέφρασε τα τραυματικά βιώματά της σε τέχνη από σύρμα, ξετυλίγεται μέσα από την έκθεση του Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Με εκτενές ρεπορτάζ και πρωτογενείς πηγές από τη Θεσσαλονίκη, το διεθνές πρακτορείο Associated Press αναδεικνύει την ανεύρεση 33 σκελετών σε άταφους λάκκους δίπλα στο Γεντί Κουλέ – πρώην φυλακή βασανιστηρίων και εκτελέσεων την περίοδο 1946–49
LIFO NEWSROOM
Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Η τελευταία, πολύ προσωπική ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, μια ανέλπιστα καλή προσθήκη στο MCU και η επίσημη πρόταση της Τσεχίας για το περασμένο Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οθόνες / Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οι Αθηναίοι σινεφίλ δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να εξασκήσουν την αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια. Συγκεντρώσαμε όλες τις ημερομηνίες που έχουν γίνει γνωστές για την έναρξη λειτουργίας των θερινών σινεμά της πρωτεύουσας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Πολιτισμός / Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Η συναυλία άνοιξε με τον «Επιτάφιο του Σεικίλου», την αρχαιότερη σωζόμενη μουσική σύνθεση στον κόσμο - Στο σπήλαιο Πετραλώνων έχει ανακαλυφθεί το αρχαιότερο ανθρώπινο λείψανο στην Ελλάδα
LIFO NEWSROOM