Από τους BTS ως την Μπίλι Άιλις: Κορυφαίοι καλλιτέχνες τραγουδούν για τη διάσωση του πλανήτη

Από τους BTS ως την Μπίλι Άιλις: Κορυφαίοι καλλιτέχνες τραγουδούν για τη διάσωση του πλανήτη Facebook Twitter
H Μπίλι Άιλις - Πηγή: Associated Press.
0

Πλήθος καλλιτεχνών συμμετέχουν σήμερα σε συναυλίες παγκοσμίως, με στόχο την ευαιασθητοποίηση για τη διάσωση του πλανήτη, υπό την αιγίδα της ΜΚΟ «Global Citizen».

Στο Παρίσι, στο Σαμπ ντε Μαρ, ο Elton John θα τραγουδήσει σήμερα το απόγευμα δίπλα στον Πύργο του Άιφελ αν και σε λίγο καιρό θα υποβληθεί σε επέμβαση στο ισχίο.

«Δε θέλω να απογοητεύσω έναν φιλανθρωπικό οργανισμό» είπε πρόσφατα ο Elton John. «Πρόκειται για πέντε τραγούδια, μια σωματική εργασία πολύ διαφορετική από εκείνη του να τραγουδάω και να παίζω σχεδόν 3 ώρες κάθε βράδυ σε περιοδεία και να ταξιδεύω τη νύχτα από χώρα σε χώρα» πρόσθεσε. 

Μαζί του στη σκηνή θα βρεθούν και άλλα μεγάλα ονόματα όπως ο Ed Sheeran, οι Black Eyed Peas, η Christine and the Queens και οι νικητές της φετινής Eurovision, Maneskin.

Περισσότεροι από 20.000 θεατές αναμένονται στο Παρίσι στο Σαμπ ντε Μαρ ενώ όλα τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν. 

Για να αποκτήσει κανείς τα δωρεάν εισιτήρια, αρκούσε να εγγραφεί στον ιστότοπο της Global Citizen και να στηρίξει τη δράση της υπογράφοντας διαδικτυακά αιτήματα ή αναρτώντας μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τα οποία στοχεύεται να ασκηθούν πιέσεις στους ισχυρούς του πλανήτη ώστε να λάβουν δράση για «την κλιματική αλλαγή, την ισότητα τα εμβόλια και την πείνα».

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στη Νέα Υόρκη, και συγκεκριμένα στο Σέντραλ Παρκ, θα εμφανιστούν οι Coldplay, η Τζένιφερ Λόπεζ και η Lizzo. Το Greek Theatre του Λος Άντζελες θα υποδεχθεί τον Άνταμ Λάμπερτ, την Ντέμι Λοβάτο ή ακόμα και τους One Republic.

Επιπλέον, τηλεοπτικές εμφανίσεις σπουδαίων καλλιτεχνών θα προβληθούν, όπως εκείνη του Αντρέα Μποτσέλι από την Τοσκάνη ή των BTS από τη Σεούλ.

Το μεγάλο μουσικό γεγονός θα μπορεί κανείς να το παρακολουθήσει επίσης στο Apple Music, Apple TV App, YouTube, Twitter, όπως και σε διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα (TF1/TMC στη Γαλλία, TV Azteca στο Μεξικό, BBC στη Βρετανία, ABC, ABC News Live, iHeartRadio, Hulu, The Roku Channel, FX και Time στις ΗΠΑ κ.α).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και France24

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαδηλώσεις στο Εκουαδόρ: Οργή για την κατάργηση της επιδότησης καυσίμων

Διεθνή / Διαδηλώσεις στο Εκουαδόρ: Οργή για την κατάργηση της επιδότησης καυσίμων

Διαδηλωτές επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο του Προέδρου του Ισημερινού, Ντάνιελ Νόμποα, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων για την κατάργηση της επιδότησης καυσίμων. Πέντε άτομα συνελήφθησαν και η κατάσταση έκτακτης ανάγκης συνεχίζεται.
LIFO NEWSROOM
Ιλαρία Σάλις: Από τα ουγγρικά κελιά στο Ευρωκοινοβούλιο - Το σύμβολο της μάχης για τη δημοκρατία στην Ευρώπη

Διεθνή / Ιλαρία Σάλις: Από τα ουγγρικά κελιά στο Ευρωκοινοβούλιο - Το σύμβολο της μάχης για τη δημοκρατία στην Ευρώπη

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2025, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε με οριακή πλειοψηφία υπέρ της διατήρησης της ασυλίας της, απορρίπτοντας το αίτημα των ουγγρικών αρχών για άρση της
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ - Χαμάς: Ο Τράμπ ανακοίνωσε συμφωνία για απελευθέρωση των Ομήρων

Διεθνή / Ισραήλ - Χαμάς: Ο Τράμπ ανακοίνωσε συμφωνία για απελευθέρωση των Ομήρων

Κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς για απελευθέρωση των ομήρων  ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πετυχαίνοντας έτσι ένα σημαντικό βήμα προς τη λήξη του πολέμου. 
LIFO NEWSROOM
«Τα στέλνουν να σκοτωθούν»: Κολομβιανοί μισθοφόροι εκπαιδεύουν παιδιά στον πόλεμο του Σουδάν

Διεθνή / «Τα στέλνουν να σκοτωθούν»: Κολομβιανοί μισθοφόροι εκπαιδεύουν παιδιά στον πόλεμο του Σουδάν

Πρώην στρατιώτες που στρατολογήθηκαν από ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας περιγράφουν πώς εκπαίδευαν ανήλικους μαχητές υπό την αιγίδα παραστρατιωτικών δυνάμεων
LIFO NEWSROOM
Υπό πίεση το Βέλγιο: Η Δύση ζητά τη χρήση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για την Ουκρανία

Διεθνή / Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη ζητούν να ανοίξουν τα ρωσικά κεφάλαια για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας

Το Βέλγιο δέχεται αυξανόμενη πίεση από ΗΠΑ και Ευρωπαίους συμμάχους να επιτρέψει τη χρήση παγωμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας, καθώς ο πόλεμος και οι ανάγκες ανοικοδόμησης εντείνονται
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ θέλει να αναμορφώσει τις πωλήσεις φαρμάκων - Εταιρεία που συνδέεται με τον γιο του επωφελείται

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να αναμορφώσει τις πωλήσεις φαρμάκων - Εταιρεία που συνδέεται με τον γιο του επωφελείται

Κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες θα συναντηθούν με τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και αξιωματούχους της κυβέρνησης Τραμπ για να συζητήσουν τη μελλοντική αγορά φαρμάκων, με τη BlinkRx να διαδραματίζει κεντρικό ρόλο
LIFO NEWSROOM