Τομ Χανκς και Μπιλ Μάρεϊ, στη νέα ταινία του Γουές Άντερσον

Τομ Χανκς και Μπιλ Μάρεϊ, στη νέα ταινία του Γουές Άντερσον Facebook Twitter
GETTY IMAGES
0

Αξιοζήλευτο καστ αστέρων θα εμφανιστεί στην επόμενη ταινία του Γουές Αντερσον.

Η πολυαναμενόμενη ταινία του, «The French Dispatch» έκανε πριν από λίγο καιρό πρεμιέρα στις Κάννες, και ο Γουές Αντερσον ήδη ξεκινά τα γυρίσματα για το καινούριο του φιλμ.

Ο Άντερσον, σκηνοθέτης του οποίου το έργο, το οποίο περιλαμβάνει ταινίες, όπως «Ο Έρωτας του Φεγγαριού (Moonrise Kingdom) ή «Οικογένεια Τενενμπάουμ» (The Royal Tenenbaums), είναι συνώνυμο με τη λέξη «λεπτεπίλεπτο» συγκεντρώνει το καστ για την ενδέκατη μεγάλου μήκους ταινία του.

Πληροφορίες για την ταινία είναι ελάχιστες, αλλά ορισμένες λεπτομέρειες έχουν αρχίσει να διαρρέουν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Town & Country US.

Στην ταινία θα εμφανιστούν ο Τομ Χανκς, ο Μπιλ Μάρεϊ, η Τίλντα Σουίντον και ο Έιντριεν Μπρόντι.

Ο Μάρεϊ, η Σουίντον και ο Μπρόντι έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολλές από τις προηγούμενες ταινίες του Αμερικανού σκηνοθέτη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Ο οσκαρικός διεκδικητής «Marty Supreme», το ωραιότατο και πολιτικά καίριο «28 Years Later: The Bone Temple», το βραβευμένο στη Μπερλινάλε «Kontinental 25» και το What Does that Nature Say to you» του Χονγκ Σανγκ-Σου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΙΑ ΣΚ - Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Πολιτισμός / Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Η ανακάλυψη περισσότερων από 800 ακονόλιθων, που χρησιμοποιούνταν για το ακόνισμα όπλων, θεωρείται μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις στη βόρεια Αγγλία τον τελευταίο αιώνα
THE LIFO TEAM