Πετράλωνα- βιασμός 50χρονης: Δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα στον 35χρονο

Πετράλωνα- βιασμός 50χρονης: Δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα στον 35χρονο Facebook Twitter
eurokinissi
0

Αντιμέτωπος με δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα είναι ο 35χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρόνης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του 35χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή, βιασμό κατ´εξακολούθηση, αντίσταση και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Σε βάρος του συνεργού του ασκήθηκε δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία. Και οι δύο παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή.

Λίγο μετά τις 17:00 της Τετάρτης ο 35χρονος Βούλγαρος και ο συνεργός του προσήλθαν στον Εισαγγελέα, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Η μεταφορά τους έγινε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ενώ οι κατηγορούμενοι αλλά και οι αστυνομικοί φορούσαν και αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Ο 35χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς οι αστυνομικοί είχαν βεβαιώσει ότι κρύβεται εκεί. Ο δεύτερος άντρας που συνελήφθη είναι φίλος του 35χρονου ο οποίος φέρεται να βοηθούσε το δράστη, παρέχοντας του φαγητό, ρούχα και χρήματα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Ελλάδα / Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού - Σήμερα θα ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του κυλικείου, μετά την ανάθεσή του σε διαχειριστή
LIFO NEWSROOM
Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM