Η Louis Vuitton απέσυρε ένα μαντήλι εμπνευσμένο από την Παλαιστίνη μετά τον σάλο

Η Louis Vuitton απέσυρε ένα μαντήλι εμπνευσμένο από την Παλαιστίνη μετά τον σάλο Facebook Twitter
0

Ο οίκος Louis Vuitton απέσυρε από το σάιτ ένα μαντήλι εμπνευσμένο από το παλαιστινιακό keffiyeh, μετά τον σάλο για πολιτισμική εκμετάλλευση. 

Ο διάσημος οίκος μόδας πουλούσε το μαντήλι, που σχεδιάστηκε με έμπνευση από το παραδοσιακό καρό ασπρόμαυρο κασκόλ, το οποίο φοριέται συνήθως γύρω από το λαιμό ή το κεφάλι και περιείχε το χαρακτηριστικό μοτίβο του brand, έναντι 705 δολαρίων.

Πολλοί χρήστες στα social media εξέφρασαν έντονη δυσαρέσκεια με το προϊόν, λέγοντας πως μεταξύ άλλων πως είναι εντελώς ακατάλληλο και εκμεταλλεύεται την κουλτούρα των Παλαιστινίων, σύμφωνα με το Arab News.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΤΡΑΜΠ ΔΑΝΙΑ

Διεθνή / Γροιλανδία: Τα σενάρια που εξετάζει ο Τραμπ και τα εμπόδια

Το Associated Press επιχειρεί να χαρτογραφήσει τα ρεαλιστικά μονοπάτια, από μια αναθεώρηση των αμυντικών ρυθμίσεων μέχρι μια κίνηση που θα άνοιγε κρίση στο ΝΑΤΟ, εξηγώντας τι στέκεται νομικά, πολιτικά και πρακτικά
THE LIFO TEAM
Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Explainer / Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Ο καθηγητής Στρατηγικής Αθανάσιος Πλατιάς εξηγεί γιατί η νέα στρατηγική εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ σηματοδοτεί το τέλος της μεταπολεμικής φιλελεύθερης διεθνούς τάξης και πώς αυτή επηρεάζει την Ευρώπη και την Ελλάδα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η σκοτεινή ιστορία της δανικής κυριαρχίας στην Γροιλανδία

Διεθνή / Η σκοτεινή ιστορία της κυριαρχίας των Δανών στη Γροιλανδία

Οι ντόπιοι γνωρίζουν τις υποθέσεις των παιδιών που χωρίστηκαν από τους γονείς τους και των κοριτσιών που υποβλήθηκαν ακούσια σε τοποθέτηση ενδομήτριου σπειράματος για τον περιορισμό των γεννήσεων στο αχανές νησί.
THE LIFO TEAM
ΡΕΝΕ ΓΚΟΥΝΤ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / Μινεάπολη: Η σύζυγος της Ρενέ Γκουντ λέει «εμείς είχαμε σφυρίχτρες, εκείνοι όπλα» μετά τον θάνατό της

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ παρουσίασαν τη Ρενέ Γκουντ ως «εγχώρια τρομοκράτη», υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να παρασύρει πράκτορα της ICE με το όχημά της
THE LIFO TEAM