Γεράκια σε θέσεις «σεκιούριτι» στη Ρίβερ Πλέιτ

Γεράκια σε θέσεις «σεκιούριτι» στη Ρίβερ Πλέιτ Facebook Twitter
Pixabay
0

Σε δύο ασυνήθιστες προσθήκες στο δυναμικό της προχώρησε η Ρίβερ Πλέιτ: δύο γεράκια που έφεραν οι άνθρωποι του συλλόγου για να τρομάζουν όσα πουλιά πλησιάζουν στον νέο χλοοτάπητα του γηπέδου.

Οι «εκατομμυριούχοι» της Αργεντινής επέστρεψαν τον Φεβουάριο στο «Μονουμεντάλ», ύστερα από έργα ανακαίνισης του σταδίου, τα οποία κράτησαν επτά μήνες.

Μεταξύ των έργων, ήταν και το στρώσιμο νέου χλοοτάπητα αλλά περιστέρια έτρωγαν σπόρους χόρτου, με αποτέλεσμα να κάνουν ζημιά στην ποιότητα του χλοοτάπητα του γηπέδου, στο οποίο και η εθνική Αργεντινής δίνει πολλούς από τους εντός έδρας αγώνες της.

Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος κατέφυγε τελικά στα γεράκια, με την ελπίδα πως θα προστατεύσουν το γήπεδο από ανεπιθύμητους, φτερωτούς επισκέπτες. 

Γεράκια σε θέσεις «σεκιούριτι» στη Ρίβερ Πλέιτ Facebook Twitter
Pixabay
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κανονιοβολισμούς σε ολόκληρη τη Βρετανία η επέτειος ενός χρόνου από τη στέψη του βασιλιά Κάρολου

Διεθνή / Με κανονιοβολισμούς σε ολόκληρη τη Βρετανία η επέτειος ενός χρόνου από τη στέψη του βασιλιά Κάρολου

Με κανονιοβολισμούς στο Λονδίνο, το Εδιμβούργο, το Κάρντιφ και το Γιορκ γιορτάστηκε η επέτειος ενός χρόνου από την στέψη του Βρετανού μονάρχη στις 6 Μαΐου του 2023
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM