Η Τζένιφερ Λόρενς τραυματίστηκε στα γυρίσματα της νέας ταινίας της, σύμφωνα με δημοσιεύματα

Η Τζένιφερ Λόρενς τραυματίστηκε στα γυρίσματα της νέας ταινίας της, σύμφωνα με δημοσιεύματα Facebook Twitter
EPA
0

Η Τζένιφερ Λόρενς τραυματίστηκε στο πρόσωπο, από γυαλιά που πετάχτηκαν, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας της ταινίας, σύμφωνα με το TMZ και τη Boston Globe.

Γυαλιά που πετάχτηκαν από μία ελεγχόμενη έκρηξη στα γυρίσματα της ταινίας «Don't Look Up» έκοψαν τη Λόρενς στο βλέφαρο, με αποτέλεσμα να ματώσει, έγραψε το TMZ.

Η Boston Globe ανέφερε ότι η έκταση του τραυματισμού δεν ήταν ξεκάθαρη. Το ατύχημα έγινε μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, κοντά στη Βοστώνη. Η Λόρενς κρατούσε το πρόσωπό της όταν έφτασε το παραϊατρικό προσωπικό, ενώ δεν έγιναν γυρίσματα την Παρασκευή, σύμφωνα με δύο πηγές κοντά στην παραγωγή που επικαλείται η εφημερίδα.

Το Netflix, που θα προβάλει την κωμωδία, αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για τα δημοσιεύματα. Οι εκπρόσωποι της Λόρενς δεν απάντησαν στο αίτημα του Reuters για κάποιο σχόλιο.

Η ταινία «Don't Look Up», που σκηνοθετεί ο Άνταμ ΜακΚέι έχει ένα ιδιαίτερα λαμπερό καστ, το οποίο εκτός από την Τζένιφερ Λόρενς περιλαμβάνει την Μέριλ Στριπ, τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, την Αριάνα Γκράντε, τον Κρις Έβανς και τον Τιμοτέ Σαλαμέ.

Με πληροφορίες από Reuters

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM