Η Μπόνι Τάιλερ ανακοίνωσε ότι έμαθε κολύμπι- Στα 69 της χρόνια

Η Μπόνι Τάιλερ ανακοίνωσε ότι έμαθε κολύμπι- Στα 69 της χρόνια Facebook Twitter
Πηγή φωτό Instagram
0

Η Μπόνι Τάιλερ έδειξε ότι ποτέ δεν είναι αργά για να μάθει κάποιος κάτι. Έτσι, ανακοίνωσε ότι στα 69 της έμαθε κολύμπι.

Περίπου μία δεκαετία από τη στιγμή που χρειάστηκε να τη σώσει ο σύζυγός της από πνιγμό, η τραγουδίστρια πλέον αντιμετώπισε τον φόβο της για το νερό.

«Στην ηλικία των 69 ετών μόλις έμαθα να κολυμπάω. Μου πήρε αρκετό καιρό. Θα έπρεπε να είχα μάθει νωρίτερα, αλλά είχα τραυματικές εμπειρίες στη θάλασσα. Οπότε, φοβόμουν λίγο το νερό, αλλά όχι πλέον», είπε η Τάιλερ στο Andy Jaye Podcast, αλλά παραδέχθηκε ότι ακόμη δεν πάει στα βαθιά της πισίνας.

Μία από αυτές της κακές εμπειρίες ήταν όταν πριν από περίπου μία δεκαετία έπεσε από το σκάφος της στο νερό, στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας. Ευτυχώς, ο σύζυγός της Ρόμπερτ Σάλιβαν την έσωσε.

«Ο Ρόμπερτ ερχόταν στην μαρίνα με τα ανίψια μου πάνω σε τζετ σκι και πήγα στο πίσω μέρος του σκάφους για να βοηθήσω. Ήταν βρεγμένα και γλίστρησα. Ο Ρόμπερτ με έβγαλε έξω, τα παιδιά ήταν τρομοκρατημένα», περιέγραψε. «Την επόμενη ημέρα με πήγε στην πισίνα, προσπαθώντας να μου μάθει να κολυμπάω, αλλά το "κλικ" δεν έγινε μέχρι το lockdown», συμπλήρωσε.

Με πληροφορίες από Times

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ