ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΗΠΑ: Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κατηγορεί τον Τραμπ για προδοσία

ΗΠΑ: Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κατηγορεί τον Τραμπ για προδοσία Facebook Twitter
EPA/JIM LO SCALZO
0

Σφοδρή επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ για τα πρωτοφανή βίαια επεισόδια που ξέσπασαν στο Καπιτώλιο, που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερα άτομα, εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Ουίλιαμ Μπαρ και σύμμαχος του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Ουίλιαμ Μπαρ κατηγόρησε τον Τραμπ για «προδοσία» μετά την χθεσινή εισβολή υποστηρικτών του Ρεπουμπλικάνου μεγιστάνα στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

«Η ενορχήστρωση ενός όχλου για την πίεση του Κογκρέσου είναι ασυγχώρητη», δήλωσε στην ανακοίνωσή του που δημοσίευσαν το Associated Press και το Politico.

«Οι χθεσινές ενέργειες του προέδρου αποτελούν προδοσία της προεδρίας και των υποστηρικτών του», πρόσθεσε χαρακτηρίζοντας εξοργιστική και ποταπή τη βίαιη εισβολή στο κτήριο του Καπιτωλίου.

Ο Μπαρ, που αποχώρησε από το πόστο του τον περασμένο μήνα, ήταν από τους πιο στενούς συμμάχους του Ρεπουμπλικάνου μεγιστάνα.

Με πληροφορίες από Politico, Associated Press και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ