LIVE!

Αυστρία: Νέα σύλληψη για την αιματηρή επίθεση στη Βιέννη

Αυστρία: Νέα σύλληψη για την αιματηρή επίθεση στη Βιέννη Facebook Twitter
GETTY IMAGES
0

Ένας Αυστριακός αφγανικής καταγωγής, συνελήφθη για την επίθεση στη Βιέννη, ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία της αυστριακής πρωτεύουσας.

Οι αρχές θα ζητήσουν δικαστική εντολή για να θέσουν υπό προσωρινή κράτηση για ανάκριση τον 26χρονο που συνελήφθη, διευκρίνισε εκπρόσωπος της εισαγγελίας της Βιέννης, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα της εφημερίδας Krone.

Ίχνη του DNA του προσώπου αυτού βρέθηκαν στο όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση, σημείωσε η εκπρόσωπος.

Ο 20χρονος δράστης, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από τις αυστριακές αρχές ως ισλαμιστής τρομοκράτης, έπεσε νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας κατά τη διάρκεια της επίθεσης που διέπραξε στο κέντρο της αυστριακής πρωτεύουσας στις αρχές του Νοεμβρίου, όπου έχασαν τη ζωή τους 4 άτομα.

Οι αυστριακές αρχές έχουν ήδη συλλάβει 15 ανθρώπους σε σχέση με την επίθεση αυτή, ενώ οι αρμόδιες αρχές στη Γερμανία και την Ελβετία διεξάγουν επίσης έρευνα για πρόσωπα που υπάρχουν υποψίες ότι είχαν σχέσεις με τον δράστη.

Διεθνή
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ενέδρα Τραμπ στον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής: Νέο «σόου» μπροστά στις κάμερες

Διεθνή / Η ενέδρα Τραμπ στον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής: Νέο «σόου» μπροστά στις κάμερες

Ο Τραμπ έκανε ακόμη και προβολή βίντεο στον φιλοξενούμενό του, μιλώντας με αβάσιμους ισχυρισμούς περί δολοφονιών των λευκών στην Αφρική, ενώ δεν απέκλεισε «γενοκτονία» εις βάρος τους
LIFO NEWSROOM