Οι φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ να μοιράζει τρόφιμα ως εθελοντής - Δεν τον αναγνώρισαν λόγω μάσκας

Οι φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ να μοιράζει τρόφιμα ως εθελοντής - Δεν τον αναγνώρισαν λόγω μάσκας Facebook Twitter
0

Για ακόμη μια φορά, ο Μπραντ Πιτ αποσπά σχόλια θαυμασμού, όχι μόνο για το ταλέντο και τη γοητεία, αλλά και για τον αλτρουισμό του, καθώς κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες που τον δείχνουν να προσφέρει εθελοντική εργασία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο ηθοποιός πέρασε αρκετό χρόνο την περασμένη εβδομάδα οδηγώντας ένα μεγάλο φορτηγό στο Νότιο Κεντρικό Λος Άντζελες, βοηθώντας στη διανομή δωρεάν ειδών παντοπωλείου.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Μπραντ Πιτ  δήλωσε συμμετοχή ως εθελοντής στην Watts Community Core, μοιράζοντας φαγητό σε οικογένειες που είχαν ανάγκη. Σύμφωνα με τις τωρινές μαρτυρίες, ο Πιτ έχει πάρει το ρόλο του σοβαρά και αυτή τη φορά και εργάζεται σκληρά «Δεν σταμάτησε όλη την ημέρα», πρόσθεσε ο μάρτυρας. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως παρόλο που έδινε ο ίδιος τα κουτιά, πολλοί δεν τον αναγνώρισαν λόγω της μάσκας που φορούσε. 

«Ήταν πολύ αφοσιωμένος», συνέχισε η πηγή. «Φαινόταν ότι αυτός ήταν ο πραγματικός Μπραντ Πιτ, τον οποίο δεν μπορούμε να δούμε ποτέ». Κατά τα ταμπλόιντ, αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πιτ μετά τον χωρισμό του από την Νικόλ Ποτουράλσκι, ένα νεαρό μοντέλο από τη Γερμανία που φημολογούνταν πως ήταν η σχέση του ηθοποιού.

Οι φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ προκάλεσα αρκετά σχόλια στα social media:


Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM
Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Πολιτισμός / Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Ο 80χρονος ηθοποιός και παραγωγός δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένος μακριά από το κινηματογραφικό πλατό, μετά από σχεδόν 60 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς – «Μου αρκεί να βλέπω τη σύζυγό μου να παίζει»
LIFO NEWSROOM
Ανακαλύφθηκε αρχαία πόλη 3.500 ετών στο Περού: Το Peñico και ο μυστηριώδης πολιτισμός Caral

Πολιτισμός / Ανακαλύφθηκε αρχαία πόλη 3.500 ετών στο Περού: Το Peñico και ο μυστηριώδης πολιτισμός Caral

Αρχαιολόγοι εντόπισαν την αρχαία πόλη Peñico στη βόρεια επαρχία Barranca του Περού - Η ανακάλυψη αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για τον πολιτισμό Caral, τον αρχαιότερο της Αμερικής, και τη σύνδεσή του με τις πρώιμες κοινωνίες των Άνδεων και του Αμαζονίου
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Η συναυλία «Back To The Beginning» χαρακτηρίστηκε ως η "τελευταία υπόκλιση" για τον άνθρωπο που θεωρείται ο «πατέρας» του heavy metal έπειτα από αρκετά χρόνια προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Πάρκινσον
LIFO NEWSROOM
Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Πολιτισμός / Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Το συγκρότημα επανενώθηκε επί σκηνής έπειτα από 16 χρόνια - Ένα σετ γεμάτο ύμνους της βρετανικής μουσικής, πάθος, χιούμορ και η αγκαλιά που περίμεναν όλοι
LIFO NEWSROOM