Το συγκινητικό αντίο του Χάρισον Φόρντ στον Σόν Κόνερι, τον πατέρα του στο Ιντιάνα Τζόουνς

Το συγκινητικό αντίο του Χάρισον Φόρντ στον Σόν Κόνερι, τον πατέρα του στο Ιντιάνα Τζόουνς Facebook Twitter
0

Ο Χάρισον Φορντ απέτισε φόρο τιμής στον «αγαπητό του φίλο» του Σερ Σον Κόνερι, ο οποίος πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 90 ετών.

Οι δύο ηθοποιοί εμφανίστηκαν μαζί στο φιλμ του 1989 «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία», με τον Σον Κόνερι να υποδύεται  τον πατέρα του Χάρισον Φορντ Χένρι Τζόουνς.

«Ήταν ο πατέρας μου... όχι στη ζωή, αλλά στο Indy III», είπε ο Χάρισον Φορντ σε συνέντευξή του στο Variety.

«Δεν ξέρετε πόσο ευχάριστο μπορεί να είναι να σε πληρώνει κάποιος για να κάνεις βόλτα έχοντας στην πλευρική θέση μιας ρωσικής μοτοσικλέτας που αναπηδά κατά μήκος ενός ανώμαλου, ορεινού μονοπατιού, τον Σον Κόνερι», είπε αναφερόμενος σε μια χαρακτηριστική σκηνή της ταινίας Ιντιάνα Τζόουνς.

«Θεέ μου διασκεδάσαμε τόσο... αν είναι στον παράδεισο, ελπίζω να έχουν γήπεδα γκολφ. Αναπαύσου εν ειρήνη, αγαπητέ φίλε», πρόσθεσε.

Πέρα από τον Φορντ, πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ όπως, ο Κέβιν Κόσνερ ο Μάικλ Κέιν, ο Ντάνιελ Κρεγκ και ο Πιρς Μπρόσναν έχουν αναφερθεί με θερμά λόγια στον ηθοποιό μιλώντας κυρίως για τον εμβληματικό του ρόλο ως Τζέιμς Μποντ στον κινηματογράφο.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Πολιτισμός / Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Νέα εξέταση σε εκμαγείο θύματος της έκρηξης του Βεζούβιου αποκάλυψε ευρήματα που βοήθησαν τους αρχαιολόγους να ταυτοποιήσουν το επάγγελμά του, σχεδόν 2.000 χρόνια μετά τον θάνατό του
THE LIFO TEAM
Πότε οι γυναίκες έπαψαν να θεωρούνται το πιο σεξουαλικό φύλο;

Πολιτισμός / Οι αρχαίοι πίστευαν ότι οι γυναίκες ήταν πιο ακόρεστες σεξουαλικά από τους άνδρες

Η ιστορικός Jean Menzies γράφει για τη γυναικεία επιθυμία στην αρχαιότητα: από την «περιπλανώμενη μήτρα» και τη Σαπφώ μέχρι την Πομπηία, τα αρχαία sex toys και τη σημερινή σεξουαλική ύφεση.
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Βάλι Εξπορτ, η καλλιτέχνιδα που έκανε το σώμα της σινεμά, όπλο και φεμινιστικό μανιφέστο

Πολιτισμός / Πέθανε η Βάλι Εξπορτ, η καλλιτέχνιδα που έκανε το σώμα της σινεμά, όπλο και φεμινιστικό μανιφέστο

Η Βάλι Εξπορτ πέθανε στη Βιέννη σε ηλικία 85 ετών. Με έργα όπως το Tapp und Tastkino και το Genital Panic, άλλαξε ριζικά τη φεμινιστική performance και το βλέμμα πάνω στο γυναικείο σώμα.
THE LIFO TEAM
Για ποιον ρόλο πήρε 27 κιλά ο Ράιαν Γκόσλινγκ και τελικά δεν τον έπαιξε ποτέ;

Πολιτισμός / Για ποιον ρόλο πήρε 27 κιλά ο Ράιαν Γκόσλινγκ και τελικά δεν τον έπαιξε ποτέ;

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ είχε αλλάξει εντυπωσιακά το σώμα του για έναν ρόλο που τελικά δεν έπαιξε ποτέ. Χρόνια αργότερα, ο Πίτερ Τζάκσον εξήγησε στις Κάννες τι είχε συμβεί πίσω από την αντικατάστασή του.
THE LIFO TEAM
Ο Ίαν ΜακΚέλεν επιστρέφει ως Βασιλιάς Ληρ μετά την πτώση του από τη σκηνή

Πολιτισμός / Ο Ίαν ΜακΚέλεν επιστρέφει ως Βασιλιάς Ληρ μετά την πτώση του από τη σκηνή

Ο Ίαν ΜακΚέλεν θα ενσαρκώσει ξανά τον Βασιλιά Ληρ, στον πρώτο μεγάλο θεατρικό του ρόλο μετά το ατύχημα του 2024, όταν έπεσε από τη σκηνή κατά τη διάρκεια παράστασης στο Γουέστ Εντ.
THE LIFO TEAM