H Σάλμα Χάγιεκ χόρεψε συρτάκι και έσπασε πιάτα στην Πάρο - H ανάρτηση στο Instagram

H Σάλμα Χάγιεκ χόρεψε συρτάκι και έσπασε πιάτα στην Πάρο - H ανάρτηση στο Instagram Facebook Twitter
0

Στην Πάρο βρίσκεται η Μεξικανή ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ, όπου χθες το βράδυ χόρεψε συρτάκι και έσπασε πιάτα. 


Όπως έκανε γνωστό η ίδια, σε ανάρτησή της στο Instagram, η νύχτα πήρε μάλλον διαφορετική τροπή από εκείνη που αρχικά περίμενε. «Ξεκίνησα το βράδυ ανανεωμένη, περιμένοντας υπομονετικά το γεύμα μου. Έξι ώρες αργότερα έσπαγα πιάτα, όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα», έγραψε στα αγγλικά και στα ισπανικά στην ανάρτησή της. 


Η ανάρτηση αποτελείται από μία φωτογραφία της, όπου φαίνεται σε ένα τραπέζι και από δύο βίντεο. Στο πρώτο εμφανίζεται να χορεύει συρτάκι υπό τους ήχους του «Χορού του Ζορμπά», ενώ στο δεύτερο να σπάει πιάτα καθώς ακούγεται το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Road trip in #Greece 🇬🇷 listening to the #queen @CeliaCruz 🌺 🎶 Long live #salsa! Have a dancing #Sunday! Viaje por carretera en #Grecia 🇬🇷 escuchando a la #reina #CeliaCruz 🌺 🎶 Que viva la salsa! Que tengan un #domingo bailador! #wearamask

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek) στις

Πρόκειται για τη δεύτερη ανάρτηση που πραγματοποιεί από την Ελλάδα η διάσημη ηθοποιός. Την Κυριακή κοινοποίησε το βίντεο στο οποίο φαίνεται να χορεύει σάλσα καθιστή, φορώντας μάσκα, σε ένα λεωφορείο.

«Roadtrip στην Ελλάδα ακούγοντας Σέλια Κρουζ», έγραψε χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερα για την τοποθεσία.  

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

14ο ATHENS OPEN AIR FILM FESTIVAL

Πολιτισμός / Athens Open Air Film Festival: Επιστρέφει με εξαιρετικές ταινίες και υπαίθριες προβολές σε όλη την πόλη

Τσάι στη Σαχάρα, Zodiac, 12 Πίθηκοι, The Truman Show, Η Νύχτα του Κυνηγού, Moonstruck, μια ολονυχτία τρόμου, ένα full moon sleepover, αλλά και Ντελόν, Τριφό, Κασσαβέτης, Ντε Πάλμα: Αυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα του 14ου Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ.
NEWSROOM
«Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» με 12 κλασικές ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα

Πολιτισμός / «Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» με 12 κλασικές ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα

Η αγαπημένη εβδομάδα θερινών προβολών επιστρέφει και φέτος στη Ριβιέρα των Εξαρχείων με ένα προσεκτικά επιλεγμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ταινίες που έχουν χρόνια να παιχτούν στη μεγάλη οθόνη.
NEWSROOM
Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε μία σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Πολιτισμός / Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Η αποκάλυψη της Σελίν Ντιόν σχετικά με τη μεγάλη δόση ηρεμιστικών που έπαιρνε ώστε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της αυτοάνοσης ασθένειας
NEWSROOM