Ο πρίγκιπας Τζορτζ έγινε 7 ετών και το Παλάτι γιόρτασε τα γενέθλια με νέες φωτογραφίες του

Ο πρίγκιπας Τζορτζ έγινε 7 ετών και το Παλάτι γιόρτασε τα γενέθλια με νέες φωτογραφίες του Facebook Twitter
0

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον γιόρτασαν τα γενέθλια του πρίγκιπα Τζορτζ, που έγινε επτά ετών, δίνοντας στη δημοσιότητα δυο καινούργιες φωτογραφίες του.

Και στις δυο φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν από την μητέρα του, ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας εμφανίζεται χαμογελαστός να κοιτάζει προς την κάμερα. 

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε φωτογραφίσει ξανά τον γιο της νωρίτερα μες στο μήνα και είναι πιθανό τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα να τραβήχτηκαν στο σπίτι τους, στο Νόρφολκ. 

Το Παλάτι του Κένσιγκτον σχολίασε πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ είναι «κατενθουσιασμένοι» που μοιράζονται τις φωτογραφίες. 


Ο δισέγγονος της βασίλισσας Ελισάβετ θα γίνει ο 43ος μονάρχης, όπως προβλέπεται, αν διαδεχθεί ως βασιλιάς τον παππού του, πρίγκιπα της Ουαλίας και μετά τον πατέρα του, Δούκα του Κέιμπριτζ. 

Ο πρίγκιπας Τζορτζ Αλεξάντερ Λούις γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου 2013 και εμφανίστηκε μπροστά στους φωτογράφους μια ημέρα αργότερα, όταν οι γονείς τους πόζαραν κρατώντας τον στην αγκαλιά τους, μπροστά στα σκαλιά του  St Mary's Hospital. 

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Πολιτισμός / Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Το θρυλικό σόου επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, σηματοδοτώντας τη δεύτερη χρονιά του μεγάλου comeback του μετά την εξαετή παύση και την επανεκκίνηση του 2024, με μία ηχηρή ωστόσο απουσία
LIFO NEWSROOM
Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Πολιτισμός / Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Το «Baby Reindeer» είναι μια δραματική μαύρη κωμωδία, βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Βρετανού κωμικού Ρίτσαρντ Γκαντ, ο οποίος υπήρξε θύμα εμμονικής παρακολούθησης από μια γυναίκα
LIFO NEWSROOM
Στο μυαλό του Τζον Λε Καρέ

Πολιτισμός / Ένα βότσαλο με την ένδειξη «to fix» και άλλες 1200 κούτες είναι το αρχείο του Τζον Λε Καρέ

Μια νέα έκθεση ανοίγει το δαιδαλώδες αρχείο του πιο διάσημου συγγραφέα κατασκοπείας, φωτίζοντας τη συναρπαστική, συχνά ιδιόμορφη δημιουργική διαδικασία που έκρυβαν τα μυθιστορήματά του.
LIFO NEWSROOM
«Φάρμα»: Τα ζώα «ζωντανεύουν» μέσα από τη Νεοελληνική Γλυπτική στην Εθνική Γλυπτοθήκη

Πολιτισμός / «Φάρμα»: Τα ζώα της συλλογής της Εθνικής Γλυπτοθήκης αποκτούν μόνιμη έκθεση

Ένα πιο σπάνιο, αλλά πολύ ενδιαφέρον θέμα της Γλυπτικής, όχι μόνο μέσα από την ιδιαίτερη προσέγγιση, αλλά και μέσα από το ύφος του κάθε καλλιτέχνη, άλλοτε έντονα ρεαλιστικό και άλλοτε λιτό και αφαιρετικό, από τη δεκαετία του 1940 έως και τη δεκαετία του 1970.
ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥΡΚΑΚΟΥ