Τζένιφερ Άνιστον: «Αυτός είναι ο φίλος μας ο Κέβιν, αυτός είναι ο κορωνοϊός»

Τζένιφερ Άνιστον: «Αυτός είναι ο φίλος μας ο Κέβιν, αυτός είναι ο κορωνοϊός» Facebook Twitter
0

Αγανακτισμένη δηλώνει η Τζένιφερ Άνιστον με όσους δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα το πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός του κορωνοϊού.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ ανήρτησε μία φωτογραφία στο Instagram που απεικονίζει έναν φίλο της, ο οποίος νοσηλευόταν σε καταστολή από τον κορωνοϊού.

«Αυτός είναι ο φίλος μας ο Κέβιν. Απόλυτα υγιής χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα. Αυτός είναι ο κορωνοϊός. Αυτό είναι αληθινό. Σκεφτείτε αυτούς που έχουν ήδη υποφέρει από τον φοβερό αυτό ιό. Κάντε το για την οικογένειά σας αλλά κυρίως για τους εαυτούς σας. Ο κορωνοϊός προσβάλλει κάθε ηλικία. Υ.Γ. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στις αρχές Απριλίου. Ευτυχώς έχει σχεδόν αναρρώσει. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Τζένιφερ Άνιστον, συνοδεύοντας το κείμενο με μια φωτογραφία όπου η ίδια και η Κόρτνεϊ Κοξ φορούν προστατευτική μάσκα.

Στις αρχές του Ιουλίου η Τζένιφερ Άνιστον ανήρτησε ξανά μια φωτογραφία με θέμα την πανδημία ζητώντας από τους ακόλουθούς της στο Instagram να «φορούν την αναθεματισμένη μάσκα».

Όταν η πανδημία κορωνοϊού στις ΗΠΑ άρχισε να παίρνει και πάλι ανησυχητικές διαστάσεις η δημοφιλής ηθοποιός ζήτησε από τα 34,4 εκατομμύρια ακολούθων της στο Instagram να τηρούν τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας.

«Καταλαβαίνω πως οι μάσκες είναι άβολες αλλά δεν πιστεύετε πως είναι χειρότερο που κλείνουν επιχειρήσεις και χάνονται δουλειές; Οι εργαζόμενοι στην Υγεία έχουν φτάσει στην απόλυτη εξάντληση. Και τόσες πολλές ζωές έχουν χαθεί από αυτόν τον ιό επειδή δεν κάνουμε αρκετά» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM
Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πάνω από 100.000 εκθέματα, ανάμεσά τους ο θησαυρός του Τουταγχαμών, φιλοξενούνται στο μεγαλύτερο μουσείο παγκοσμίως αφιερωμένο αποκλειστικά σε έναν πολιτισμό
LIFO NEWSROOM