Βέλγιο: Στην «πράσινη» λίστα μπήκε η Ελλάδα - Χωρίς τεστ ή καραντίνα όσοι επιστρέφουν

Βέλγιο: Στην «πράσινη» λίστα μπήκε η Ελλάδα - Χωρίς τεστ ή καραντίνα όσοι επιστρέφουν Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Στη δημοσιότητα δόθηκε πριν από λίγο από το υπουργείο εξωτερικών του Βελγίου η ανανεωμένη λίστα με τις χώρες στις οποίες επιτρέπονται τα ταξίδια εντός της ΕΕ.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην «πράσινη» λίστα μαζί με 20 ακόμη χώρες: Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Λετονία, Κροατία, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σουηδία, Ελβετία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Εσθονία, Βουλγαρία, Τσεχία και Σλοβενία.

Αυτό σημαίνει ότι όσοι επιστρέφουν στο Βέλγιο από αυτές τις χώρες δεν χρειάζεται να υποβληθούν σε τεστ ούτε να μπουν σε καραντίνα. Στην «πορτοκαλί» λίστα βρίσκονται: Κύπρος, Δανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλανδία, Πορτογαλία και Ισπανία. Όσοι φτάνουν στο Βέλγιο από αυτούς τους προορισμούς υποβάλλονται σε τεστ και μπαίνουν σε καραντίνα.

Στην «κόκκινη» λίστα, που σημαίνει ότι απαγορεύονται τα ταξίδια, βρίσκονται: Φινλανδία, Ιρλανδία, Μάλτα, Νορβηγία.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί το Βέλγιο είχε κάνει γνωστό ότι η Ελλάδα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις χώρες της πορτοκαλί λίστας

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Aυστηρή προειδοποίηση Ιράν σε ΗΠΑ: «Αν συνεχίσετε θα απαντήσουμε»

Το Ιράν τόνισε επίσης ότι διατηρεί τον έλεγχο της περιοχής των Στενών του Ορμούζ, προειδοποιώντας πως σε περίπτωση περαιτέρω επιθέσεων θα υπάρξουν ακόμη μεγαλύτερες απώλειες για τους αντιπάλους της
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να πάρει τον έλεγχο της κοινωνίας μας»

Οι πρώτες δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από το ξενοδοχείο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη το δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου
THE LIFO TEAM