Τέλος το εμπάργκο της Αργεντινής στον Τζάστιν Μπίμπερ- Μπορεί να ξαναπάει ελεύθερα

Τέλος το εμπάργκο της Αργεντινής στον Τζάστιν Μπίμπερ- Μπορεί να ξαναπάει ελεύθερα Facebook Twitter
0

Η Αργεντινή ανακάλεσε την απαγόρευση «No Biebs Allowed» και ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι πλέον ελεύθερος να επισκεφτεί τη χώρα. 

Σύμφωνα με το ΤΜΖ,  ο διάσημος τραγουδιστής της ποπ μπορεί τελικά να επισκεφτεί την Αργεντινή χωρίς φόβο ότι θα συλληφθεί για τον υποτιθέμενο ρόλο του σε έναν ξυλοδαρμό φωτογράφου τον Νοέμβριο του 2013.

Ήταν μία μακροχρόνια δικαστική διαμάχη, στην οποία αρχικά το δικαστήριο είχε κρίνει ένοχο τον Μπίμπερ.

Η υπόθεση κατέληξε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αργεντινής, το οποίο και ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση αθωώνοντας τον τραγουδιστή.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα έκθεση στο Princeton επιστρέφει στα χρόνια που έκαναν τον Willem de Kooning παγκόσμιο μύθο

Πολιτισμός / Νεα έκθεση στο Princeton επιστρέφει στα χρόνια που έκαναν τον Willem de Kooning παγκόσμιο μύθο

Η νέα έκθεση στο Princeton επιστρέφει στην πενταετία 1945-1950, όταν ο Willem de Kooning πέρασε από την αβεβαιότητα και την υπόγεια φήμη στη στιγμή που άρχισε να γίνεται παγκόσμιο καλλιτεχνικό μέγεθος
THE LIFO TEAM