Αιχμάλωτη για 32 χρόνια: Η συγκινητική απελευθέρωση μιας γυναίκας που είχαν απαγάγει στα 13 της

Αιχμάλωτη για 32 χρόνια: Η συγκινητική απελευθέρωση μιας γυναίκας που είχαν απαγάγει στα 13 της Facebook Twitter
EPA
0

Μια γυναίκα από την Αργεντινή που είχε απαχθεί πριν από 32 χρόνια, όταν ήταν ακόμα 13 ετών, εντοπίστηκε και απελευθερώθηκε στη Βολιβία, μετά από κοινές έρευνες των αρχών των δύο χωρών, όπως ανακοίνωσε η αργεντίνικη χωροφυλακή.


Η 45χρονη πλέον γυναίκα είχε πέσει θύμα ενός δικτύου εμπορίας ανθρώπων.


Κατόπιν αιτήματος των δικαστικών αρχών της Αργεντινής, ειδική μονάδα δίωξης εγκλήματος της βολιβιανής αστυνομίας συγκέντρωσε τους τελευταίους μήνες αποδεικτικά στοιχεία για την αγνοούμενη στο Μπερμέχο, μια μικρή πόλη νότια της χώρας.


Με απόφαση της βολιβιανής δικαιοσύνης, αστυνομικοί επενέβησαν και απελευθέρωσαν τη σαρανταπεντάχρονη γυναίκα μαζί με τον γιο της.


Συνοδευόμενη από το παιδί της, μεταφέρθηκε στη Μαρ δελ Πλάτα, την πόλη από όπου κατάγεται, 400 χιλιόμετρα νότια του Μπουένος Άιρες.

Εκεί, επανασυνδέθηκε με την οικογένειά της ύστερα από τρεις δεκαετίες. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν προχωρούν σε απολύσεις στη φιλανθρωπική τους οργάνωση

Η φιλανθρωπική οργάνωση Archewell έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά δράσεων, μεταξύ των οποίων δωρεές ύψους 500.000 δολαρίων για την υποστήριξη τραυματισμένων παιδιών στη Γάζα και την Ουκρανία
THE LIFO TEAM