ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Όταν έγινα πατέρας ήταν από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής μου

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Όταν έγινα πατέρας ήταν από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής μου Facebook Twitter
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον με 2 από τα 3 παιδιά τους (Πηγή φωτό Instagram)
0

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παραδέχθηκε ότι η πατρότητα ήταν από τις πιο εκπληκτικές, αλλά συνάμα τρομακτικές στιγμές της ζωής του, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια της μητέρας του.

Ο 37χρονος αναφέρθηκε στα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με την Κέιτ Μίντλετον- τον 6χρονο Τζορτζ, την 5χρονη Σάρλοτ και τον 2 ετών Λούις- στο ντοκιμαντέρ «Football, Prince William and our Mental Health», που θα προβληθεί στο BBC One στις 28 Μαΐου.

Στο ντοκιμαντέρ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συμμερίστηκε αυτά που εξομολογήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής Μάρβιν Σόρντελ, ο οποίος έπασχε από κατάθλιψη και μεγάλωσε δίχως τον πατέρα του. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο Ουίλιαμ αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

«Όταν έγινα πατέρας ήταν η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου», είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής στον πρίγκιπα Ουίλιαμ. «Το βρήκα πραγματικά δύσκολο... μεγάλωσα δίχως πατέρα. Πάσχιζα πραγματικά με τα συναισθήματά μου εκείνη την εποχή», συμπλήρωσε ο Σόρντελ.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συμφώνησε και αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του. «Το να αποκτάς παιδιά είναι η πιο καθοριστική στιγμή στη ζωή, πραγματικά είναι... Νομίζω ότι όταν έχεις βιώσει κάτι τραυματικό- ο πατέρας σου που δεν ήταν εκεί, η μητέρα μου που πέθανε όταν ήμουν μικρός- τα συναισθήματα επιστρέφουν αστραπιαία», εξομολογήθηκε ο 37χρονος.

«Μπορώ να συμμεριστώ απόλυτα σε αυτό που λες για τα παιδιά. Είναι από τις πιο εκπληκτικές στιγμές της ζωής, αλλά και μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές», είπε στον Σόρντελ ο Ουίλιαμ και συμπλήρωσε: «Με την Κέιτ στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και περνάμε αυτές τις στιγμές μαζί και κατά κάποιο τρόπο μαθαίνουμε και εξελισσόμαστε μαζί».

Το ντοκιμαντέρ είναι στο πλαίσιο της καμπάνιας Heads Up που κάνει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, επιστρατεύοντας το ποδόσφαιρο για να στρέψει την προσοχή στην ψυχική υγεία των ανδρών.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM
Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM