Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
Βοng-Ra @ Bios
0

Μπορείο αριθμός των guest DJ κάθε εβδομάδας ναμην αντιστοιχεί σε αυτόν του Βερολίνου(όταν και αν γίνει αυτό, εγώ θα γίνω ζόμπιαπό τα πολλά ξενύχτια), αλλά η ελληνικήdance σκηνή φαίνεται όχι μόνο να μηνπτοείται, αλλά αντίθετα να βγαίνειτελικά κερδισμένη με πολλές μικρέςομάδες και DJ να βρίσκουν πλέον και τηνευκαιρία αλλά και το πρόσφορο έδαφοςνα αναδειχθούν. Μια μόνο ματιά στηνατζέντα αυτής της εβδομάδας αρκεί γιανα το συνειδητοποιήσει κανείς αυτό. Εφόσον πλέον οι Έλληνες DJ έχουν τηνπροσοχή και την εμπιστοσύνη μας, το μόνοζητούμενο είναι να μας προσφέρουν ό,τικαλύτερο μπορούνε. Ευελιξία όσον αφοράτη μουσική και όχι μια συγκεκριμένηplaylist-συνταγή, πειραματισμό και νέεςπροτάσεις για να μάθουμε και εμείς δύοτρία πράγματα πέρα από τα hit που βρίσκουμεσε όλα τα compilations της περιόδου και πάνωαπό όλα διάθεση για να ξεφύγουν και οιίδιοι. Το λουκ «είμαι απόλυτακαθηλωμένος στα decks» δεν μας ξεσηκώνειεύκολα, το στυλ performance μόνο έναν DJ σαντον Tiesto εξυπηρετεί πλέον και εν πάσηπερίπτωσει στις εννιά των δέκα περιπτώσεωντο να περνάει καλά ο ίδιος ο DJ είναι όληη ουσία του θέματος. Αυτός είναι και ομοναδικός τρόπος να μεταδώσεις τοοτιδήποτε. Το να το πιστεύεις. Μια ματιάστους guests μάς δείχνει ότι την προσοχήγι' αυτή την εβδομάδα συγκεντρώνουνοι Dave Clarke και το ντουέτο των παραγωγώντης Get Physical, οι M.A.N.D.Y. Tα κολλητάρια τουDJ T και των Booka Shade θα εμφανίσουν τηνΠέμπτη 24 Οκτωβρίου στα decks του Motel, τοχώρο που έχει φιλοξενήσει και στοπαρελθόν τους συνεργάτες τους.Electro-house το μοτίβο αυτής της βραδιάς, τοοποίο και αντιπαρατίθεται με το technoπροφίλ του Dave Clark. Η «Red» series έμεινεστην ιστορία, ενώ το compilation WorldService που μας προσέφερε εν έτει 2001ανήκει αδιαμφισβήτητα στη δεκάδα μετις καλύτερες συλλογές ηλεκτρονικήςμουσικής που έχουν κυκλοφορήσει. ΤοΣάββατο 27 Οκτωβρίου έρχεται στο Fuzz ωςκαλεσμένος της ομάδας Blend. Την ίδια μέραστο One Happy Cloud εμφανίζονται οι LeeDouglas και AndrewLovefingers, ενώ το υπόγειο τουBios θα παραδοθεί στονακραίο ήχο του Bong-Ra.Πέρα από τα guest gigs της εβδομάδας, η πόληκυριολεκτικά βομβαρδίζεται με μικρά ήμεγαλύτερα πάρτι που διοργανώνουν οιπιο ανήσυχοι παράγοντες της εγχώριαςσκηνής. Το opening του Fetisch που είχεπρογραμματιστεί για την προηγούμενηεβδομάδα θα πραγματοποιηθεί αυτό τοΠαρασκευο-Σάββατο με όλους τους παλιούςαλλά και νεοφερμένους θαμώνες των decksτου να δίνουν το παρών. Οι Leon Segka, Gus,Bonso, Mr. Statik, Viton, Zorz, Steve, Jeo Reani ανυπομονούννα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.Black Athena επιστρέφουν στις 26 στο Yoga Bala,οι Blazin τιμούν στις 27 το dubstep στο Vanilla, ενώ οι VictoryCollapse εκπροσωπούνται στις 25 από τονΑποστόλη στον Κήπο της Kalashnikov. Έχετε τααυτιά σας ανοιχτά, γιατί η πόλη αρχίζεικαι δονείται σε όλες τις συχνότητες!

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM