Ο Μπερλουσκόνι χώρισε την 34χρονη σύντροφό του για μια νεότερη γυναίκα

Ο Μπερλουσκόνι χώρισε την 34χρονη σύντροφό του για μια νεότερη γυναίκα Facebook Twitter
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι με την πρώην σύντροφό του, Φραντσέσκα Πασκάλε.
2

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι χώρισε επίσημα από τη σύντροφό του για χάρη μιας γυναίκας 54 χρόνια νεότερης από εκείνον.

Ο 83χρονος πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας εγκατέλειψε την 34χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε έπειτα από 12 χρόνια κοινής ζωής, όμως «παραμένουν φίλοι», όπως διευκρίνισε το πολιτικό κόμμα του, Φόρτσα Ιτάλια, σε ανακοίνωση που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.

Ο Μπερλουσκόνι χώρισε την 34χρονη σύντροφό του για μια νεότερη γυναίκα Facebook Twitter
Ο 83χρονος πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας εγκατέλειψε την 34χρονη σύντροφό του έπειτα από 12 χρόνια κοινής ζωής.

Η Φραντσέσκα Πασκάλε, η οποία είχε εξομολογηθεί κάποτε σε συνέντευξή της πως ζητάει κάθε μέρα από τον Μπερλουσκόνι να την παντρευτεί, φαίνεται ότι αιφνιδιάσθηκε και έκανε γνωστή την «έκπληξή» της, σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica.

«Θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Του εύχομαι όλη την ευτυχία του κόσμου και ελπίζω ότι θα βρει κάποιον να τον φροντίζει όπως έκανα εγώ», είπε η νεαρή γυναίκα, η οποία είχε πέσει στην αντίληψη του Μπερλουσκόνι όταν είχε ιδρύσει γι' αυτόν μια λέσχη θαυμαστών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“È Natale ogni volta che permetto a Dio di amare gli altri attraverso di te” - Maria Teresa di Calcutta #ognigiornocomesefosselultimo #luce #loveislove #icoloridellaliberta #francescapascale #bambiniconlacoda #natale2019 #christmas2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francesca Pascale ? (@francescapascaleofficial) στις


Παντρεμένος ήδη δύο φορές, ο Μπερλουσκόνι φέρεται να γοητεύτηκε από το 30χρονο μοντέλο Μάρτα Φασίνα, η οποία είναι βουλευτής του κόμματός του.

Όταν πρωτοκυκλοφόρησαν οι φήμες για την σχέση τους, η Φραντσέσκα Πασκάλε δήλωσε στο περιοδικό Novella 2000 πως η νεαρή βουλευτής κοιμάται στο σπίτι του Μπερλουσκόνι απλώς και μόνο για να είναι άμεσα διαθέσιμη για συνεδριάσεις εργασίας.

Ο Μπερλουσκόνι χώρισε την 34χρονη σύντροφό του για μια νεότερη γυναίκα Facebook Twitter
Η 30χρονη Μάρτα Φασίνα είναι μοντέλο και βουλευτής του κόμματος του Μπερλουσκόνι.

Η Φραντέσκα Πασκάλε κατοικεί σε μια βίλα που της αγόρασε ο Μπερλουσκόνι όχι μακριά από την πολυτελή δική του βίλα στο Άρκορε, κοντά στο Μιλάνο.

Η νέα σχέση του Μπερλουσκόνι έγινε γνωστή με τη δημοσίευση φωτογραφιών από παπαράτσι που τον δείχνουν με το 30χρονο μοντέλο να φεύγουν από ξενοδοχείο στην Ελβετία, συνοδευόμενοι από σκύλους που ανήκουν στον Μπερλουσκόνι και στην Φραντσέσκα Πασκάλε.

«Με διασκεδάζει να βλέπω ένα μέλος του κοινοβουλίου να βγάζει βόλτα τον σκύλο μου. Όμως αυτό δεν με ενοχλεί», σχολίασε με οξύτητα η Φραντσέσκα Πασκάλε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Mi raccomando non salite sul letto! #bambiniconlacoda #francescapascale #loveislove #icoloridellaliberta

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francesca Pascale ? (@francescapascaleofficial) στις


Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κυριάρχησε στην ιταλική πολιτική επί δύο δεκαετίες παρά τα σεξουαλικά σκάνδαλα και τις δίκες που έλαβαν χώρα στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του.

Το 2013, αυτός ο πρώην τραγουδιστής, που ξεκίνησε ως ανιματέρ σε κρουαζιερόπλοια πριν γίνει μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη 7 ετών για σεξουαλικές σχέσεις επ' αμοιβή με μια 17χρονη. Η ποινή του στη συνέχεια ακυρώθηκε σε δεύτερο βαθμό.

Αυτή τη στιγμή διώκεται επειδή εξαγόρασε τη σιωπή νεαρών γυναικών που είχαν συμμετάσχει σε βραδιές, οι οποίες εξελίχθηκαν σε όργια, τα γνωστά ως «μπούνγκα μπούνγκα».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια τελετή αλλιώτικη: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε μέσα στο μουσείο της Ολυμπίας

Πολιτισμός / Μια τελετή αλλιώτικη: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε μέσα στο μουσείο της Ολυμπίας

Παρά την αναγκαστική μεταφορά στο μουσείο, η τελετή διατήρησε τα καθιερωμένα τελετουργικά, δηλαδή τις χορογραφημένες κινήσεις των «ιερειών» και των κουρών, καθώς και απαγγελίες στην ελληνική γλώσσα
LIFO NEWSROOM
Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Πολιτισμός / Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Εξερευνώντας τη σημασία της μορφής της Αφροδίτης από την Παλαιολιθική περίοδο μέχρι σήμερα, το έργο θα φιλοξενηθεί από τις 19 Μαρτίου ως τις 31 Αυγούστου 2026 στο Μέγαρο Σταθάτου μαζί με δέκα αντίγραφα ειδωλίων «Αφροδίτης» της Ανώτερης παλαιολιθικής περιόδου
LIFO NEWSROOM
Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Τζένιφερ Λόρενς στη νέα ταινία της Λιν Ράμσεϊ, η «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη, και μια ιδιαίτερη ρομαντική κομεντί ξεχωρίζουν από την κινηματογραφική σοδειά αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Ο Γιώργος Χατζιδάκις αναφέρει ότι το αίτημα για την περιοδεία είχε απορριφθεί «ρητά», καθώς «δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές και στο καλλιτεχνικό ήθος» του Μάνου Χατζιδάκι
LIFO NEWSROOM
Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ο Πάπας Λέων επισκέπτεται την Τουρκία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας, σε μια επίσκεψη που αναζωπυρώνει τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια