«Είσαι γαμ@@@@@»: Ο Κύργιος έσπασε ρακέτες και έβρισε τον διαιτητή στο Σινσινάτι

«Είσαι γαμ@@@@@»: Ο Κύργιος έσπασε ρακέτες και έβρισε τον διαιτητή στο Σινσινάτι Facebook Twitter
1

Επεισοδιακή ήταν μία ακόμα αναμέτρηση του Ελληνοαυστραλού τενίστα Νικ Κύργιου που συχνά εκτρέπεται στο τερέν. 

Ο 24χρονος, διαπληκτίστηκε με τον Ιρλανδό διαιτητή Φέργκους Μέρφι, κατά τη διάρκεια αναμέτρησης με τον Ρώσο Κάρεν Κατσάνοφ στο Σινσινάτι. Ενώ ήταν σε εξέλιξη το δεύτερο σετ, ο Μέρφι του έδωσε ποινή για καθυστέρηση στο παιχνίδι. «Είσαι ο χειρότερος διαιτητής. Ο χειρότερος διαιτητής που υπάρχει. Παραιτούμαι», είπε ο Κύργιος ενώ σε άλλη στιγμή τον χαρακτήρισε σκουπίδι και «ντροπή για το άθλημα».

Όταν του δόθηκε ποινή για καθυστέρηση, ο Κύργιος πήρε δύο ρακέτες μαζί του και μπήκε στα αποδυτήρια, ενώ οι κάμερες τον ακολουθούσαν στον διάδρομο, κάτω από τις κερκίδες. Μπροστά στον φακό, ο Κύργιος έσπασε τις ρακέτες εξοργισμένος και επέστρεψε στο τερέν με τις κατεστραμμένες ρακέτες ανά χείρας. 

Ακολούθησαν και άλλες στιγμές έντασης και τελικά ο Κύργιος έχασε το παιχνίδι με 6-7, 7-6, 6-2. Αφού συνεχάρη τον αντίπαλό του, άρχισε να βρίζει τον διαιτητή. «Είσαι γαμ@@@@@@ ηλίθιος, αδερφέ, ακούγεται να λέει στην κάμερα, φτύνοντας μάλιστα προς την κατεύθυνση που βρισκόταν το υπερυψωμένο κάθισμα του διαιτητή. 


Ο Κατσάνοφ, σχολίασε μετά το ματς πως ο Κύργιος έχει μεγάλο ταλέντο αλλά ορισμένες φορές συμπεριφέρεται με λάθος τρόπο χωρίς να σκέφτεται. Τον Ιούνιο, ο Ελληνοαυστραλός είχε δεχθεί πρόστιμο 17.500 δολαρίων για τη συμπεριφορά του στο Queens ενώ το 2016 είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό 8 εβδομάδων μετά το τουρνουά Shanghai Masters.

Αθλητισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια