Ντέιβιντ Μπέκαμ: Του αφαίρεσαν το δίπλωμα για έξι μήνες για χρήση κινητού ενώ οδηγούσε

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Του αφαίρεσαν το δίπλωμα για έξι μήνες για χρήση κινητού ενώ οδηγούσε Facebook Twitter
3

Πρόστιμο και απαγόρευση οδήγησης για έξι μήνες επιβλήθηκε στον Ντέιβιντ Μπέκαμ επειδή χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο ενώ οδηγούσε. 

Ο 43χρονος πρώην ποδοσφαιριστής παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστηρίου ότι όντως έκανε χρήση κινητού σε δρόμο του Λονδίνου το περασμένο Νοεμβρίου, κάτι που είχαν εντοπίσει τότε οι αρχές.

Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής είχε εντοπιστεί από τις αρχές να μιλά στο κινητό του τηλέφωνο ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, μάρκας Bentley, στις 21 Νοεμβρίου 2018, στην Great Portland Street του Λονδίνου.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τιμωρήθηκε για την πράξη του με αφαίρεση διπλώματος οδήγησης για έξι μήνες και πρόστιμο 750 λιρών (περίπου 870 ευρώ).

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια