Μόνο ένα μοντέλο έκανε 25 πασαρέλες σε ένα μήνα και είναι η 17χρονη Κάια Γκέρμπερ

Μόνο ένα μοντέλο έκανε 25 πασαρέλες σε ένα μήνα και είναι η 17χρονη Κάια Γκέρμπερ Facebook Twitter
8

Aν και έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας τον περασμένο Σεπτέμβριο, η 17χρονη Κάια Γκέρμπερ έγινε ήδη ένα από τα πιο συζητημένα και περιζήτητα ονόματα στο χώρο της μόδας.

Η έφηβη κόρη του σούπερ-μόντελ Σίντι Κρόφορντ, πρωταγωνίστησε φέτος σε 25 επιδείξεις στις εβδομάδες μόδας της σεζόν, στη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και το Παρίσι.

Και αυτό είναι θεαματικό καθώς μιλάμε για διάστημα περίπου 25 ημερών κάνοντας την έτσι μάλλον το μοναδικό τόσο γνωστό μοντέλο που ήταν σε όλες αυτές τις επιδείξεις.

Υπήρξαν φορές που περπατούσε σε δύο ή και τρεις επιδείξεις την ημέρα ενώ στις 20 Σεπτεμβρίου, στο Μιλάνο, εμφανίστηκε σε τέσσερις: Max Mara, Fendi, Prada και Moschino.

Ο κατάλογος των σχεδιαστών που την επέλεξαν περιλαμβάνει όλα τα μεγάλα ονόματα και θα τον ζήλευαν ακόμη και μοντέλα με καριέρα ετών.

Μόνο ένα μοντέλο έκανε 25 πασαρέλες σε ένα μήνα και είναι η 17χρονη Κάια Γκέρμπερ Facebook Twitter
Chanel

Chanel, Versace, Ralph Lauren και Saint Laurent είναι μόνο μερικοί από τους οίκους που ήθελαν και είχαν την Kάια στην πασαρέλα τους.

Παρά τα ρεκόρ όμως η μοναδική εβδομάδα μόδας που δεν είχε ούτε μια εμφάνισή της ήταν αυτή στο Λονδίνο.

Καθώς την περασμένη χρονιά η 17χρονη είχε κάνει πολύ ορμητική είσοδο στο χώρο της μόδας, με την μαμά Σίντι να την υποστηρίζει και να την προωθεί, πολλοί είχαν σπεύσει να προβλέψουν πως η υπερπροβολή τόσο ξαφνικά θα την «έκαιγε» σύντομα.

Πιθανόν να διαψεύστηκαν γιατί είναι σπάνιο ειδικά ανάμεσα σε τόσο μεγάλους σχεδιαστές να υπάρχει ένα τόσο αναγνωρίσιμο μοντέλο σε όλα τα σόου.

Μόνο ένα μοντέλο έκανε 25 πασαρέλες σε ένα μήνα και είναι η 17χρονη Κάια Γκέρμπερ Facebook Twitter
Saint Laurent
Μόνο ένα μοντέλο έκανε 25 πασαρέλες σε ένα μήνα και είναι η 17χρονη Κάια Γκέρμπερ Facebook Twitter
Versace
Μόνο ένα μοντέλο έκανε 25 πασαρέλες σε ένα μήνα και είναι η 17χρονη Κάια Γκέρμπερ Facebook Twitter
Salvatore Ferragamo
Μόνο ένα μοντέλο έκανε 25 πασαρέλες σε ένα μήνα και είναι η 17χρονη Κάια Γκέρμπερ Facebook Twitter
Prada
Μόνο ένα μοντέλο έκανε 25 πασαρέλες σε ένα μήνα και είναι η 17χρονη Κάια Γκέρμπερ Facebook Twitter
Anna Sui
Πολιτισμός
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

Πολιτισμός / H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

8 κυκλοφορίες προστίθενται στο πρόγραμμα των κινηματογράφων, ανάμεσά τους το spin-off του Τζον Γουίκ, μια ακόμα tour de force εμφάνιση του Νίκολας Κέιτζ και ένα crowdpleaser με τον Στιβ Κούγκαν που δύσκολα θα αφήσει μάτι στεγνό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Πολιτισμός / Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Η αρχική ταινία 28 Days Later, με πρωταγωνιστή τον Μέρφι, θεωρείται σταθμός στον σύγχρονο κινηματογράφο τρόμου, τόσο για την αισθητική της όσο και για την ανατροπή της παραδοσιακής εικόνας του ζόμπι
LIFO NEWSROOM
Εικονγραφημένο προφυλακτικό 200 ετών εκτίθεται στο Rijksmuseum

Πολιτισμός / Μουσείο θα εκθέσει προφυλακτικό 200 ετών, πιθανότατα φτιαγμένο από έντερο προβάτου

Φτιάχτηκε από σκωληκοειδή απόφυση προβάτου και αναπαριστά μια ημίγυμνη καλόγρια με τρεις άνδρες - Πιστεύεται, ότι ανήκει σε αριστοκρατικό οίκο ανοχής του Παρισιού γύρω στο 1830
LIFO NEWSROOM
Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή πάνω από 160 σημαντικών Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, εκδοτών, μεταφραστών, ακαδημαϊκών και καλλιτεχνών, πάνελ γύρω από επίκαιρους θεματικούς άξονες, τόσο από το πεδίο της λογοτεχνίας όσο και από το πεδίο της κοινωνίας, αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων, το 4ο ΦΒΧ επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης aπό τις 25 έως και τις 29 Ιουνίου 2025.
LIFO NEWSROOM
Ακρόπολη: Αποδόθηκαν στο κοινό οι διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο και το νέο πωλητήριο

Πολιτισμός / Ακρόπολη: Αποδόθηκαν στο κοινό οι διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο και το νέο πωλητήριο

Στα εγκαίνια, η μουσική ομάδα «Encardia» παρουσίασε τραγούδια και χορούς από τις ελληνόφωνες περιοχές του Ιταλικού Νότου, με μουσικό περίπατο μέχρι το Ιερό της Αφροδίτης και του Έρωτα
LIFO NEWSROOM
Οι σήραγγες του Λονδίνου που ενέπνευσαν τον δημιουργό του James Bond θα γίνουν μουσείο κατασκοπείας

Πολιτισμός / Οι σήραγγες του Τζέιμς Μποντ θα γίνουν μουσείο κατασκοπείας

Το σύμπλεγμα που χτίστηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, και ενέπνευσε τον Ίαν Φλέμινγκ, θα περιλαμβάνει στρατιωτικό εξοπλισμό, διαδραστικές εκθέσεις και ένα μπαρ 30 μέτρα κάτω από τη γη.
LIFO NEWSROOM