Η Cardi B συνεληφθη - Παραδόθηκε στην αστυνομία για άγριο καβγά σε strip club και κατηγορείται για επίθεση

Η Cardi B συνεληφθη - Παραδόθηκε στην αστυνομία για άγριο καβγά σε strip club και κατηγορείται για επίθεση Facebook Twitter
2

Η Cardi B παραδόθηκε στην αστυνομία της Νέας Υόρκης, και τελικά συνελήφθη καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση σχετικά με έναν άγριο καβγά που ξέσπασε σε strip club, τον περασμένο Αύγουστο.

Η διάσημη ράπερ εμφανίστηκε μόνη της στο αστυνομικό τμήμα του Κουίνς λίγο πριν τις 10 το πρωί της Δευτέρας, έχοντας το πρόσωπό της καλυμμένο με ομπρέλες. Λίγο πριν το μεσημέρι, ξαναπήγε, αυτή τη φορά συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της. 

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η αστυνομία πιστεύει ότι η Cardi B έδωσε εντολή για την επίθεση σε δύο γυναίκες που εργάζονται στο μπαρ του strip club.

«Δεν υπάρχει καμία απόδειξη πως η Cardi B προκάλεσε κακό ή τραυμάτισε οποιονδήποτε στο κλαμπ εκείνη τη νύχτα. Περιμένουμε πως το θέμα θα λυθεί σύντομα», δήλωσε ο δικηγόρος της. 


Η Cardi B βρισκόταν στο Angels Strip Club του Κουίνς στις 29 Αυγούστου επειδή ο σύζυγός της, Offset, με το γκρουπ του Migos, έδιναν παράσταση πριν συνεχίσουν την περιοδεία τους Aubrey & the Three Migos Tour με τον Drake. 

Το TMZ αναφέρει πως εκείνο το βράδυ η ράπερ έδωσε εντολή στους συνεργάτες της να επιτεθούν σε δύο γυναίκες bartenders, γνωστές ως Jade και Baddie G, θεωρώντας πως η Jade είχε κοιμηθεί με τον Offset, κάτι που η γυναίκα αρνείται.

Η Cardi B φέρεται να τους πέταξε ένα μπουκάλι πριν κάνουν το ίδιο οι άνθρωποί της, οι οποίοι τους πέταξαν περισσότερα μπουκάλια αλλά και καρέκλες, προκαλώντας τους σοβαρό τραυματισμό. Οι δυο γυναίκες κατήγγειλαν το συμβάν στις αρχές.

Σύμφωνα με το TMZ, η Jade είχε υποστεί «σοβαρή ζημιά» κι από μια άλλη επίθεση εναντίον της στις 15 Αυγούστου, την οποία επίσης φέρεται να ζήτησε η Cardi B, όταν πέντε συνεργάτες της εμφανίστηκαν στο ίδιο κλαμπ κι άρχισαν «να τραβούν τα μαλλιά της Jade, να την σπρώχνουν και να την χτυπούν με ένα σταχτοδοχείο». 

Η Jade ισχυρίζεται πως η Cardi B την απειλεί εδώ και πολλούς μήνες, κάποια στιγμή και πρόσωπο με πρόσωπο σε ένα ξενοδοχείο της Ατλάντα, αλλά και στο Instagram, και πως την είχε προειδοποιήσει προκαταβολικά πριν της επίθεση της 15ης Αυγούστου. 

Η Cardi B συνεληφθη - Παραδόθηκε στην αστυνομία για άγριο καβγά σε strip club και κατηγορείται για επίθεση Facebook Twitter
Οι Jade και Baddie G.

Στις 10 Σεπτεμβρίου, η Nicki Minaj είχε αναφερθεί και στις δύο επιθέσεις μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής της, λίγο μετά από το δικό της καβγά με την Cardi B στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. «Βάζεις να δείρουν κορίτσια για αυτά που κάνει ο δικός σου; Αυτό δεν έχει σχέση με τον Offset. Υπάρχει λόγος που κάνει όλα αυτά τα πράγματα», είχε σχολιάσει τότε η Nicki Minaj. 

Το TMZ μετέδωσε πως η δεύτερη επίθεση στις bartenders ήταν «της στιγμής» και όχι προμελετημένη, αλλά πως προκλήθηκε όντως από κάποιον που πέταξε ένα μπουκάλι. 

Δικηγόρος των δύο γυναικών δήλωσε πως η Cardi B συνεχίζει να τις απειλεί και «ξεκάθαρα πιστεύει πως το ότι είναι διάσημη θα την γλιτώσει από όλο αυτό». 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Το επίπεδο της "τέχνης" ακολουθεί το βάθος του (πλαστικού) ντεκολτέ σε σταθερά πτωτική πορεία.Εδώ τα στερεότυπα όχι μόνο δεν ενοχλούν, αλλά προβάλλονται προς παραδειγματισμό.