Η Νicki Minaj και η Cardi B πιάστηκαν στα χέρια - Άγριος καβγάς και ξύλο μέσα σε πάρτι

Η Νicki Minaj και η Cardi B πιάστηκαν στα χέρια - Άγριος καβγάς και ξύλο μέσα σε πάρτι Facebook Twitter
6

Πρωτοφανής καβγάς μεταξύ της ράπερ Νicky Minaj και της Cardi B σόκαρε χθες το βράδυ τη Νέα Υόρκη. Οι δύο καλλιτέχνιδες πιάστηκαν στα χέρια στο πάρτι του Harper's Bazaar ICONS.

Η Cardi έφτασε πρώτη στο πάρτι και οδηγήθηκε στο δεύτερο επίπεδο του κτιρίου, αλλά εκεί συναντήθηκε λίγο αργότερα με τη Minaj και αμέσως το κλίμα άρχισε να δυναμιτίζεται.

Οι μάρτυρες λένε πως ήταν σοκαριστικά όσα ακολούθησαν καθώς κανείς δεν κατάλαβε πώς οι δυο γυναίκες βρέθηκαν να χτυπιούνται.

Πάντως οι πληροφορίες λένε πως πρώτη επιτέθηκε η Cardi B.

Η σοβαρότητα του περιστατικού αποκαλύφθηκε όταν οι σωματοφύλακες έβγαλαν την Cardi B από το χώρο του πάρτι και η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με σκισμένο φόρεμα και μια μελανιά στο μάτι.

Επίσης της έλειπε και το ένα παπούτσι το οποίο φέρεται να πέταξε στην Μinaj την ώρα του καβγά.

Η Νicki Minaj και η Cardi B πιάστηκαν στα χέρια - Άγριος καβγάς και ξύλο μέσα σε πάρτι Facebook Twitter

Πολλοί από τους καλεσμένους του πάρτι έχουν δημοσιεύσει βίντεο από τη στιγμή που οι τραγουδίστριες πιάστηκαν στα χέρια.

Το ΤΜΖ μεταδίδει πως ο καβγάς ξεκίνησε όταν η Cardi B πλησίασε στο τραπέζι της Minaj με σκοπό να ζητήσει εξηγήσεις για δηλώσεις που έχει κάνει εναντίον της η τραγουδίστρια.

Εκεί, οι σωματοφύλακες της Μinaj παρενέβησαν και ένας από αυτούς τη χτύπησε στο μάτι. Αυτό πυροδότησε την σύρραξη.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, αλλά δεν έγιναν συλλήψεις καθώς δεν υπήρξαν μηνύσεις.

Οι δύο τραγουδίστριες έχουν εμπλακεί σε μια μακρά, γνωστή και περίπλοκη κόντρα που κλιμακώνεται τα τελευταία χρόνια καθώς η Minaj έχει μιλήσει υποτιμητικά για την Cardi πολλές φορές.

Στο στόχαστρο της Minaj έχουν μπει οι δουλειές, οι εμφανίσεις, αλλά και η οικογένεια της συναδέλφου της. Κάποια σχόλια για το παιδί της ήταν αυτά που ενόχλησαν ιδιαίτερα την Cardi και προκάλεσαν την έκρηξή της χθες.

Επισήμως οι μάνατζερ των τραγουδιστριών δεν έχουν ακόμη τοποθετηθεί, αλλά η Cardi Β σχολίασε ήδη στο Instagram λέγοντας μεταξύ άλλων πως ανέχτηκε στον πόλεμο στην δουλειά της, αλλά πως τα σχόλια για το παιδί της ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

PERIOD.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CARDIVENOM (@iamcardib) στις

Πολιτισμός
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια