Η συγκινητική απονομή του χάλκινου μεταλλίου στη Στεφανίδη: «Αν ήταν άλλος αγώνας θα είχα σταματήσει»

Η συγκινητική απονομή του χάλκινου μεταλλίου στη Στεφανίδη: «Αν ήταν άλλος αγώνας θα είχα σταματήσει» Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Και επίσημα πλέον από σήμερα η Κατερίνα Στεφανίδη είναι κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Μπέρμιγχαμ.

Η Ελληνίδα αθλήτρια σε μια συγκινητική απονομή αναφέρθηκε σε έναν τελικό που διέφερε αρκετά από αυτούς των προηγούμενων ετών. «Πονούσα παρά πολύ στα τελευταία βήματα στη μέση και τα πόδια. Στα δοκιμαστικά και στο πρώτο άλμα ένιωθα αρκετά καλά. Ωστόσο αναγκάστηκα να αφήσω το πρώτο άλμα στο 4,75 μ., γιατί ένιωσα έναν δυνατό πόνο και τρόμαξα πολύ. Αν ήταν άλλος αγώνας θα είχα σταματήσει, αλλά αυτό δεν μπορούσα να το κάνω σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα» δήλωσε.

«Πραγματικά είμαι χαρούμενη με αυτή την επιτυχία. Εντάξει μπαίνοντας στον αγώνα σκεφτόμουν το χρυσό, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας νομίζω ήμουν τυχερή που πήρα και το χάλκινο, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΣΕΓΑΣ, η Στεφανίδη μπαίνει σε πρόγραμμα αποκατάστασης και ξεκούρασης. 

Η πρωταθλήτρια επιστρέφει στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η συγκινητική απονομή του χάλκινου μεταλλίου στη Στεφανίδη: «Αν ήταν άλλος αγώνας θα είχα σταματήσει» Facebook Twitter
EUROKINISSI
Η συγκινητική απονομή του χάλκινου μεταλλίου στη Στεφανίδη: «Αν ήταν άλλος αγώνας θα είχα σταματήσει» Facebook Twitter
EUROKINISSI
 
Αθλητισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αθλητικές στιγμές που στιγμάτισαν το 2025

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ / Οι σημαντικότερες αθλητικές στιγμές του 2025

Από ιστορικές ελληνικές επιτυχίες και τελικούς που θα μνημονεύονται για δεκαετίες, μέχρι γεγονότα που πάγωσαν τον παγκόσμιο αθλητικό πλανήτη. Μια αναδρομή στα κορυφαία αθλητικά στιγμιότυπα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ

σχόλια

2 σχόλια
Όταν κάποιος - σαν την Στεφανίδη - αγωνίζεται με ήθος, ξέρει και να χάνει.Αναγνωρίζει τις αδυναμίες του, προσπαθεί να τις εξαλείψει και συνεχίζει.Ό, τι δεν κάνουν δηλαδή οι πολιτικοί, που για αυτούς ΠΑΝΤΑ φταίνε οι άλλοι !Άσε που μερικοί μερικοί επιβραβεύονται κιόλας..., τα ονόματα περιττεύουν.