Νεαρός άντρας χτυπήθηκε από τρένο την ώρα που προσπαθούσε να τραβήξει selfie - ΒΙΝΤΕΟ

Νεαρός άντρας χτυπήθηκε από τρένο την ώρα που προσπαθούσε να τραβήξει selfie - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
2

Ένας άντρας από την Ινδία χτυπήθηκε από τρένο στην πόλη Hyderabad, ενώ προσπαθούσε να τραβήξει ένα ριψοκίνδυνο βίντεο μπροστά από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία.

Ο νεαρός Ινδός που αναφέρεται στα διεθνή ΜΜΕ ως Τ Siva και είναι γυμναστής στο επάγγελμα, διακρίνεται στο βίντεο να αγνοεί τις προειδοποιήσεις από κάποιον που βρίσκεται κοντά του, αλλά και την παρατεταμένη κόρνα του μηχανοδηγού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία των Νοτιοκεντρικών Σιδηροδρόμων, ο Siva τραυματίστηκε στο κεφάλι αλλά δεν κινδύνεψε η ζωή του.

Αμέσως μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, οδηγήθηκε στο δικαστήριο όπου του επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ρουπιών (περίπου 7 ευρώ).

Ολόκληρο το βίντεο διαρκεί περίπου 21 δευτερόλεπτα και αμέσως μόλις αναρτήθηκε στο διαδίκτυο διαμοιράστηκε χιλιάδες φορές στα social media.

Οι ριψοκίνδυνες selfies μπροστά από διερχόμενα τρένα έχει εξελιχθεί σε θανατηφόρο trend στην Ινδία.

Τον περασμένο Οκτώβριο, τρεις έφηβοι παρασύρθηκαν από αμαξοστοιχεία την ώρα που προσπαθούσαν να βγάλουν φωτογραφία στην περιφέρεια Karnataka, ενώ δύο ακόμη έφηβοι σκοτώθηκαν στις σιδηροδρομικές γραμμές του Δελχί.

Η Ινδία κατέχει τα πρωτεία στους θανάτους από selfies. Από τα 127 περιστατικά που έχουν καταγραφεί παγκοσμίως από το 2014 έως το 2016, τα 76 έχουν σημειωθεί στη συγκεκριμένη χώρα.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Εν αναμονή της μεγαλύτερης συγκέντρωσης της βασιλικής οικογένειας μετά τη σύλληψη του Άντριου

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Σήμερα η μεγαλύτερη συγκέντρωση της βασιλικής οικογένειας μετά τη σύλληψη Άντριου

Ένα από τα ζητήματα που εξακολουθεί να ταλανίζει τους ηγέτες της Κοινοπολιτείας είναι το αν Άντριου θα παραμείνει στη γραμμή διαδοχής του βρετανικού θρόνου
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια