Η Chrissy Teigen ανακάλυψε μια γκρίζα τούφα, το χάρηκε και προτρέπει όλες τις γυναίκες να κάνουν το ίδιο

Η Chrissy Teigen ανακάλυψε μια γκρίζα τούφα, το χάρηκε και προτρέπει όλες τις γυναίκες να κάνουν το ίδιο Facebook Twitter
2

Την παίρνει ο ύπνος σε απονομές βραβείων, επιτίθεται ευθέως στα τρολ των social media και την έχει μπλοκάρει στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ- η Chrissy Teigen δεν είναι ένα κοινό «διάσημο μοντέλο» οπότε ο τρόπος που θα αντιδρούσε στις πρώτες γκρίζες τρίχες αποκλείεται να ήταν κοινός. 

Η Chrissy Teigen, που είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή John Legend, πρόσφατα ανακάλυψε πως έβγαλε στα μαλλιά της τις πρώτες γκρίζες τρίχες και αυτό που έκανε ήταν να το «γιορτάσει» μέσω Twitter, καλώντας εμμέσως τις απανταχού γυναίκες να κάνουν το ίδιο και να αποδεχθούν τις δικές τους. 

«Έχω μια τούφα σαν ανταύγεια από γκρίζα μαλλιά και βασικά μου αρέσει πολύ. Το όνειρό μου να γίνω Κρουέλα πραγματοποιείται», έγραψε στην ανάρτησή της στο Twitter, όπου μετρά περισσότερους από 9 εκατομμύρια followers. 

Το μήνυμά της ενθουσίασε τις θαυμάστριές της που άρχισαν να την απαντούν στέλνοντας δικές τους φωτογραφίες με τα γκρίζα τους μαλλιά, ενώ πολλοί της απάντησαν με εικόνες και GIFs της Κρουέλα Ντεβίλ από «Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας». 

Αυτές είναι μερικές από τις απαντήσεις στην ανάρτησή της:

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια