Το BBC ενημερώθηκε και είναι σε επιφυλακή για να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα

Το BBC ενημερώθηκε και είναι σε επιφυλακή για να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα Facebook Twitter
1

Ο Πρίγκιπας Χάρι και ο Μέγκαν Μάρκλ φέρονται να έχουν ανακοινώσει τον αρραβώνα τους στον στενό οικογενειακό κύκλο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το παλάτι του Μπάκιγχαμ ζήτησε από το BBC να είναι προετοιμασμένο καθώς πρόκειται να κάνει την μεγάλη ανακοίνωση πολύ σύντομα.

Για το δίκτυο αυτό σημαίνει πως ήδη έχουν αρχίσει να γράφονται τα άρθρα που θα συνοδεύσουν την ανακοίνωση. «Ποια είναι η Μέγκαν Μάρκλ;» «Η ιστορία αγάπης τους ζευγαριού», αλλά και «Αφιέρωμα στους βασιλικούς γάμους» είναι μάλλον πιθανοί τίτλοι που θα ακολουθήσουν.

Η Evening Standard αναφέρει πως παρόλο που δεν δόθηκε ακριβή ημερομηνία για την ανακοίνωση, αυτή θα είναι νωρίτερα από το αναμενόμενο. 

Η προετοιμασία για τη μεγάλη βασιλική ανακοίνωση ήρθε μετά από πηγές που ισχυρίστηκαν ότι ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους στην βασιλική οικογένεια στις 24 Νοεμβρίου, στο σπίτι της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ωστόσο, η οικογένεια αποφάσισε να κρατηθεί ανεπίσημο ώστε να γίνουν όλες οι προετοιμασίες. Κάποια μέσα ενημέρωσης πιστεύουν πως το Παλάτι θα επιλέξει να το κάνει κάπου κοντά στα Χριστούγεννα.

Οι πηγές ανέφεραν επίσης ότι ο Χάρι και η Μέγκαν οι οποίοι είναι μαζί από το 2016, είχαν μια μυστική συνάντηση με τη βασίλισσα και πως όλο το προσωπικό γνωρίζει ήδη τα τα σχέδια του γάμου - Φυσικά κανείς δεν θα τολμούσε να διαρρεύσει το παραμικρό.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

14ο ATHENS OPEN AIR FILM FESTIVAL

Πολιτισμός / Athens Open Air Film Festival: Επιστρέφει με εξαιρετικές ταινίες και υπαίθριες προβολές σε όλη την πόλη

Τσάι στη Σαχάρα, Zodiac, 12 Πίθηκοι, The Truman Show, Η Νύχτα του Κυνηγού, Moonstruck, μια ολονυχτία τρόμου, ένα full moon sleepover, αλλά και Ντελόν, Τριφό, Κασσαβέτης, Ντε Πάλμα: Αυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα του 14ου Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ.
NEWSROOM
«Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» με 12 κλασικές ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα

Πολιτισμός / «Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» με 12 κλασικές ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα

Η αγαπημένη εβδομάδα θερινών προβολών επιστρέφει και φέτος στη Ριβιέρα των Εξαρχείων με ένα προσεκτικά επιλεγμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ταινίες που έχουν χρόνια να παιχτούν στη μεγάλη οθόνη.
NEWSROOM
Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε μία σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Πολιτισμός / Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Η αποκάλυψη της Σελίν Ντιόν σχετικά με τη μεγάλη δόση ηρεμιστικών που έπαιρνε ώστε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της αυτοάνοσης ασθένειας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια