Σαμάνθα εναντίον Κάρι - Η Κιμ Κατράλ απαντά για τη σχέση της με την Σάρα Τζέσικά Πάρκερ

Σαμάνθα εναντίον Κάρι - Η Κιμ Κατράλ απαντά για τη σχέση της με την Σάρα Τζέσικά Πάρκερ Facebook Twitter
1

Μπορεί τηλεοπτικά να υπήρξαν αγαπημένες φίλες για το «Sex and the City», αλλά η Κιμ Κατράλ αποκάλυψε πως στην πραγματική ζωή υπήρχαν σοβαρά ζητήματα στη σχέση της με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η Κατράλ, η οποία πρόσφατα κατηγορήθηκε πως ευθύνεται για την ματαίωση ενός τρίτου κινηματογραφικού «Sex and the City» αντέκρουσε τους ισχυρισμούς και στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν έριξε τα βέλη της εναντίον της «Κάρι».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Κατράλ που υποδύθηκε τη Σαμάνθα στη δημοφιλή σειρά του HBO, δήλωσε και πάλι ότι αρνήθηκε να συμμετάσχει στην ταινία πολλές φορές κατά το προηγούμενο έτος και διέψευσε κατηγορηματικά πως είχε μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις για την αμοιβή της.

«Είναι απίστευτο το πώς δέχομαι αρνητική δημοσιότητα για κάτι που έχω πει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο και να λέγεται πως είμαι ντίβα» είπε η ηθοποιός και τόνισε πως η απάντηση για την συμμετοχή της στην ταινία ήταν πάντα όχι και ήταν σταθερή.

Η Κατράλ σχολίασε την στάση της Πάρκερ η οποία θα ήταν παραγωγός για την ταινία και έδειξε φανερά ενοχλημένη: «Αυτό είναι το σημείο όπου αναφέρομαι στους ανθρώπους από το σίριαλ και συγκεκριμένα τη Σάρα Τζέσικά και νομίζω ότι θα μπορούσαν να είναι πιο ευγενικοί».

«Τέλος... δεν θα το κάνουμε», είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ χωρίς ωστόσο να κατηγορήσει ευθέως την Κιμ Κατράλ. «Έχω απογοητευτεί. Είχαμε αυτό το όμορφο, αστείο, συγκινητικό, χαρούμενο στόρι και σενάριο, πολύ επίκαιρο. Δεν είναι μόνο για εμάς απογοητευτικό που θα μπορέσουμε τελικά να πούμε την ιστορία και να έχουμε αυτήν την εμπειρία, αλλά και για το κοινό που ήθελε τόσο πολύ μια ταινία ακόμη» ανέφερε πυροδοτώντας την κόντρα.

Η Κατράλ δήλωσε επίσης πως η σχέση με τις άλλες πρωταγωνίστριες ήταν δύσκολη λόγω του γεγονότος ότι η ίδια είχε μια πολύ διαφορετική ζωή και διαφορετικές προτεραιότητες από τις άλλες γυναίκες του σίριαλ.


«Όλες έχουν παιδιά και είμαι δέκα χρόνια μεγαλύτερη και όταν η σειρά έληξε πέρασα τον περισσότερο χρόνο μου εκτός Νέας Υόρκης, γι' αυτό δεν τις βλέπω», δήλωσε και πρόσθεσε πως «Τα κοινά που είχαμε ήταν στη σειρά και η σειρά τελείωσε».

«Έχω προσχωρήσει, και στα εξήντα μου αυτό σημαίνει να παίρνω αποφάσεις για μένα και όχι την καριέρα μου. Και αυτό είναι φανταστικό», είπε η Κατράλ.

Η Κατράλ είπε επίσης ότι δεν είχε ιδέα πότε ήταν η τελευταία φορά που μίλησε με κάποια από τις άλλες πρωταγωνίστριες της και ότι κανείς δεν επικοινώνησε μαζί της όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες για την ταινία. «Και αυτό είναι κάτι που είναι πραγματικά απογοητευτικό...το ότι κανείς δεν παίρνει ποτέ τηλέφωνο και δεν προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σου και να σου πει τι γίνεται» δήλωσε.


«Συνήθως αυτό που συμβαίνει σε μια υγιή σχέση είναι ότι κάποιος που σε θέλει για μια δουλειά σε παίρνει τηλέφωνο και σε ρωτάει αν είσαι διαθέσιμος και αν του πεις σας ευχαριστώ πολύ, αλλά είμαι αλλού τώρα, τότε σου εύχονται καλή τύχη. Αυτό δεν συνέβη εδώ και η σχέση μοιάζει κάπως τοξική», πρόσθεσε η Κατράλ.


Τέλος υπογράμμισε για ακόμη μια φορά πως η «Σαμάνθα» δεν θα επιστρέψει ποτέ στην οθόνη και πως η συνέχεια του ρόλου είναι κάτι που δεν την ενδιαφέρει, και αυτό όπως είπε είναι οριστικό και αμετάκλητο.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η μόδα προσφέρει μια αίσθηση χαράς σε δύσκολους καιρούς» - Ο Τζόρτζιο Αρμάνι σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του

Πολιτισμός / «Η μόδα προσφέρει μια αίσθηση χαράς σε δύσκολους καιρούς» - Ο Τζόρτζιο Αρμάνι σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του

Λίγες ώρες πριν την επίδειξή του στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου το 2024, ο Τζόρτζιο Αρμάνι μίλησε για όλα όσα η μόδα αντιπροσωπεύει για τον ίδιο και το τι μπορεί να προσφέρει μέσω αυτής στον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ένας από τους φτερωτούς λέοντες του Αγίου Μάρκου στη Βενετία έχει φτιαχτεί εν μέρει στην Κίνα

Πολιτισμός / Ένας από τους φτερωτούς λέοντες του Αγίου Μάρκου στη Βενετία έχει φτιαχτεί εν μέρει στην Κίνα

Η ισοτοπική ανάλυση διαπιστώνει ότι το μετάλλευμα χαλκού προήλθε από τη λεκάνη του ποταμού Γιανγκτσέ, ενώ το άγαλμα θα μπορούσε να είναι ένας επαναχρησιμοποιημένος φύλακας τάφου της δυναστείας των Τανγκ
LIFO NEWSROOM
Ο Αντρέα Μποτσέλι μάγεψε με τη φωνή του την ιστορική Σαμαρκάνδη

Πολιτισμός / Ο Αντρέα Μποτσέλι μάγεψε με τη φωνή του την ιστορική Σαμαρκάνδη

Κάτω από τον νυχτερινό ουρανό της αρχαίας ουζμπεκικής πόλης, η φωνή του Ιταλού τενόρου αντήχησε μπροστά στην πλατεία Ρεγκιστάν – έναν χώρο που εδώ και αιώνες αποτελεί την καρδιά του πολιτισμού του Δρόμου του Μεταξιού
LIFO NEWSROOM
Το ΜΕΤ ανακοίνωσε τη μεγάλη έκθεση του 2026 αφιερωμένη στον Ραφαήλ

Πολιτισμός / Το ΜΕΤ ανακοίνωσε τη μεγάλη έκθεση του 2026 αφιερωμένη στον Ραφαήλ

Το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στη Νέα Υόρκη ετοιμάζεται για την έκθεση «Ραφαήλ: Υψηλή Ποίηση», τη μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ για τον δάσκαλο της Αναγέννησης στις Ηνωμένες Πολιτείες.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Αρονόφσκι, Στίβεν Κινγκ και Κουρόσαβα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Αρονόφσκι, Στίβεν Κινγκ και Κουροσάβα από αύριο στους κινηματογράφους

Η αναδρομή στην crime κωμωδία των ‘90s του «Caught Stealing», το φιλμικό ανάλογο μιας ζεστής αγκαλιάς που λέγεται «Life of Chuck», το γουντιαλενικής ιδιοσυγκρασίας «Trois Amies» και το αξεπέραστο «Ran» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ρώμη: Το διάσημο Caffè Greco κινδυνεύει να κλείσει

Πολιτισμός / Ρώμη: Το διάσημο Caffè Greco κινδυνεύει να κλείσει

Ένα από τα πιο θρυλικά στέκια της Ευρώπης, με 250 χρόνια ιστορίας και θαμώνες από τον Γκαίτε και τον Σοπενχάουερ μέχρι τον Σταντάλ και τον Ίψεν, κινδυνεύει με λουκέτο καθώς οι ιδιοκτήτες απαιτούν ενοίκιο πολλαπλάσιο από το προηγούμενο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια
Πως θα σας φαινόταν αν σε μια επιχείρηση ο συνέταιρος σας έβγαζε τα δεκαπλάσια από εσάς ενώ εσείς κάνετε την πιο σκληρή δουλειά; Μάλλον δεν θα σας άρεσε καθόλου... Η Σάρα Τζέσικα θα πληρωθεί περισσότερα ως ηθοποιός και παραγωγός, θα διαφημίσει την νέα της σειρά στο HBO και θα βγάλει έναν σκασμό λεφτά από την προώθηση της σειράς παπουτσιών της, λόγω της ταινίας, ενώ όλοι θα έχουν πάει για να δουν ακόμα μία κακή ταινία κυρίως λόγω της Samantha.