Σαμάνθα εναντίον Κάρι - Η Κιμ Κατράλ απαντά για τη σχέση της με την Σάρα Τζέσικά Πάρκερ

Σαμάνθα εναντίον Κάρι - Η Κιμ Κατράλ απαντά για τη σχέση της με την Σάρα Τζέσικά Πάρκερ Facebook Twitter
1

Μπορεί τηλεοπτικά να υπήρξαν αγαπημένες φίλες για το «Sex and the City», αλλά η Κιμ Κατράλ αποκάλυψε πως στην πραγματική ζωή υπήρχαν σοβαρά ζητήματα στη σχέση της με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η Κατράλ, η οποία πρόσφατα κατηγορήθηκε πως ευθύνεται για την ματαίωση ενός τρίτου κινηματογραφικού «Sex and the City» αντέκρουσε τους ισχυρισμούς και στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν έριξε τα βέλη της εναντίον της «Κάρι».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Κατράλ που υποδύθηκε τη Σαμάνθα στη δημοφιλή σειρά του HBO, δήλωσε και πάλι ότι αρνήθηκε να συμμετάσχει στην ταινία πολλές φορές κατά το προηγούμενο έτος και διέψευσε κατηγορηματικά πως είχε μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις για την αμοιβή της.

«Είναι απίστευτο το πώς δέχομαι αρνητική δημοσιότητα για κάτι που έχω πει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο και να λέγεται πως είμαι ντίβα» είπε η ηθοποιός και τόνισε πως η απάντηση για την συμμετοχή της στην ταινία ήταν πάντα όχι και ήταν σταθερή.

Η Κατράλ σχολίασε την στάση της Πάρκερ η οποία θα ήταν παραγωγός για την ταινία και έδειξε φανερά ενοχλημένη: «Αυτό είναι το σημείο όπου αναφέρομαι στους ανθρώπους από το σίριαλ και συγκεκριμένα τη Σάρα Τζέσικά και νομίζω ότι θα μπορούσαν να είναι πιο ευγενικοί».

«Τέλος... δεν θα το κάνουμε», είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ χωρίς ωστόσο να κατηγορήσει ευθέως την Κιμ Κατράλ. «Έχω απογοητευτεί. Είχαμε αυτό το όμορφο, αστείο, συγκινητικό, χαρούμενο στόρι και σενάριο, πολύ επίκαιρο. Δεν είναι μόνο για εμάς απογοητευτικό που θα μπορέσουμε τελικά να πούμε την ιστορία και να έχουμε αυτήν την εμπειρία, αλλά και για το κοινό που ήθελε τόσο πολύ μια ταινία ακόμη» ανέφερε πυροδοτώντας την κόντρα.

Η Κατράλ δήλωσε επίσης πως η σχέση με τις άλλες πρωταγωνίστριες ήταν δύσκολη λόγω του γεγονότος ότι η ίδια είχε μια πολύ διαφορετική ζωή και διαφορετικές προτεραιότητες από τις άλλες γυναίκες του σίριαλ.


«Όλες έχουν παιδιά και είμαι δέκα χρόνια μεγαλύτερη και όταν η σειρά έληξε πέρασα τον περισσότερο χρόνο μου εκτός Νέας Υόρκης, γι' αυτό δεν τις βλέπω», δήλωσε και πρόσθεσε πως «Τα κοινά που είχαμε ήταν στη σειρά και η σειρά τελείωσε».

«Έχω προσχωρήσει, και στα εξήντα μου αυτό σημαίνει να παίρνω αποφάσεις για μένα και όχι την καριέρα μου. Και αυτό είναι φανταστικό», είπε η Κατράλ.

Η Κατράλ είπε επίσης ότι δεν είχε ιδέα πότε ήταν η τελευταία φορά που μίλησε με κάποια από τις άλλες πρωταγωνίστριες της και ότι κανείς δεν επικοινώνησε μαζί της όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες για την ταινία. «Και αυτό είναι κάτι που είναι πραγματικά απογοητευτικό...το ότι κανείς δεν παίρνει ποτέ τηλέφωνο και δεν προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σου και να σου πει τι γίνεται» δήλωσε.


«Συνήθως αυτό που συμβαίνει σε μια υγιή σχέση είναι ότι κάποιος που σε θέλει για μια δουλειά σε παίρνει τηλέφωνο και σε ρωτάει αν είσαι διαθέσιμος και αν του πεις σας ευχαριστώ πολύ, αλλά είμαι αλλού τώρα, τότε σου εύχονται καλή τύχη. Αυτό δεν συνέβη εδώ και η σχέση μοιάζει κάπως τοξική», πρόσθεσε η Κατράλ.


Τέλος υπογράμμισε για ακόμη μια φορά πως η «Σαμάνθα» δεν θα επιστρέψει ποτέ στην οθόνη και πως η συνέχεια του ρόλου είναι κάτι που δεν την ενδιαφέρει, και αυτό όπως είπε είναι οριστικό και αμετάκλητο.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σινεμά στην Ελλάδα – Ορατότης Μηδέν»: Επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα εκπέμπουν SOS

Πολιτισμός / «Σινεμά στην Ελλάδα – Ορατότης Μηδέν»: Επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα εκπέμπουν SOS

1896 επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα στην Ελλάδα υπογράφουν ανοιχτή επιστολή ζητώντας την άμεση επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που έχουν προκύψει για την επιβίωσή τους.
LIFO NEWSROOM
H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

Πολιτισμός / H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

8 κυκλοφορίες προστίθενται στο πρόγραμμα των κινηματογράφων, ανάμεσά τους το spin-off του Τζον Γουίκ, μια ακόμα tour de force εμφάνιση του Νίκολας Κέιτζ και ένα crowdpleaser με τον Στιβ Κούγκαν που δύσκολα θα αφήσει μάτι στεγνό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Πολιτισμός / Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Η αρχική ταινία 28 Days Later, με πρωταγωνιστή τον Μέρφι, θεωρείται σταθμός στον σύγχρονο κινηματογράφο τρόμου, τόσο για την αισθητική της όσο και για την ανατροπή της παραδοσιακής εικόνας του ζόμπι
LIFO NEWSROOM
Εικονγραφημένο προφυλακτικό 200 ετών εκτίθεται στο Rijksmuseum

Πολιτισμός / Μουσείο θα εκθέσει προφυλακτικό 200 ετών, πιθανότατα φτιαγμένο από έντερο προβάτου

Φτιάχτηκε από σκωληκοειδή απόφυση προβάτου και αναπαριστά μια ημίγυμνη καλόγρια με τρεις άνδρες - Πιστεύεται, ότι ανήκει σε αριστοκρατικό οίκο ανοχής του Παρισιού γύρω στο 1830
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πως θα σας φαινόταν αν σε μια επιχείρηση ο συνέταιρος σας έβγαζε τα δεκαπλάσια από εσάς ενώ εσείς κάνετε την πιο σκληρή δουλειά; Μάλλον δεν θα σας άρεσε καθόλου... Η Σάρα Τζέσικα θα πληρωθεί περισσότερα ως ηθοποιός και παραγωγός, θα διαφημίσει την νέα της σειρά στο HBO και θα βγάλει έναν σκασμό λεφτά από την προώθηση της σειράς παπουτσιών της, λόγω της ταινίας, ενώ όλοι θα έχουν πάει για να δουν ακόμα μία κακή ταινία κυρίως λόγω της Samantha.