Το «Sex & the City 3» ακυρώθηκε και φταίει η Κιμ Κατράλ

Το «Sex & the City 3» ακυρώθηκε και φταίει η Κιμ Κατράλ Facebook Twitter
2

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν να ετοιμάζεται τρίτη κινηματογραφική ταινία για το «Sex & The City», διευκρινίζοντας ωστόσο πως τελικά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. 

Η γνωστή ηθοποιός παραβρέθηκε την Πέμπτη στο New York City Ballet Gala, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ, όπου και απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με τη νέα ταινία.

Να σημειωθεί πως πρόσφατα η DailyMailTV αποκάλυψε πως ο λόγος που δεν θα προχωρήσουν τελικά τα γυρίσματα για τη νέα ταινία είναι η ηθοποιός Κιμ Κατράλ, που στη σειρά υποδυόταν την Σαμάνθα, καθώς οι παραγωγοί αρνήθηκαν τις παράλογες απαιτήσεις της.

«Τέλος... δεν θα το κάνουμε», δήλωσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ χωρίς ωστόσο να κατηγορήσει ευθέως την Κιμ Κατράλ. «Έχω απογοητευτεί. Είχαμε αυτό το όμορφο, αστείο, συγκινητικό, χαρούμενο στόρι και σενάριο, πολύ επίκαιρο. Δεν είναι μόνο για εμάς απογοητευτικό που θα μπορέσουμε τελικά να πούμε την ιστορία και να έχουμε αυτήν την εμπειρία, αλλά και για το κοινό που ήθελε τόσο πολύ μια ταινία ακόμη», πρόσθεσε. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Warner Bros είχε δώσει τελικά το πράσινο φως για την νέα ταινία και τα γυρίσματα υποτίθεται θα ξεκινούσαν μέσα στις επόμενες ημέρες. Ωστόσο το στούντιο αποφάσισε δεν μπορεί τελικά να προχωρήσει την παραγωγή, καθώς η 61χρονη Κιμ Κατράλ φέρεται να είχε εξωφρενικά παράλογες απαιτήσεις, όπως το να προχωρήσει η εταιρία και τις άλλες ταινίες που είχε η ίδια κατά νου αλλιώς δεν θα υπέγραφε. 

Η Warner Bros αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις απαιτήσεις της και ακύρωσε την παραγωγή, καθώς έκρινε πως δεν θα ήταν έντιμο απέναντι στους θαυμαστές να φτιαχτεί μια ταινία με μόνο τρεις από τις τέσσερις γυναίκες πρωταγωνίστριες. 

Οι Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κριστίν Ντέιβις και Σύνθια Νίξον ή Κάρι, Σάρλοτ και Μιράντα όπως είναι γνωστές στη σειρά, φέρονται να συμφώνησαν χωρίς αντιρρήσεις με τους ίδιους όρους στο συμβόλαιο σχετικά την αμοιβή τους όπως στις προηγούμενες ταινίες και λέγεται πως είναι όλες τους πάρα πολύ στενοχωρημένες που δεν θα γίνει τελικά η τρίτη ταινία. 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM