Μπεν Στίλερ και Κριστίν Τέιλορ ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μετά από 17 χρόνια γάμου

Μπεν Στίλερ και Κριστίν Τέιλορ ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μετά από 17 χρόνια γάμου Facebook Twitter
1
Μπεν Στίλερ και Κριστίν Τέιλορ ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μετά από 17 χρόνια γάμου Facebook Twitter

Ο Μπεν Στίλερ και η Κριστίν Τέιλορ αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 17 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι ανακοίνωσε πςω παίρνουν διαζύγιο σε κοινή τους δήλωση προς τα μίντια. 

«Με τρομερή αγάπη και σεβασμό του ενός για τον άλλον και τα 18 χρόνια που περάσαμε μαζί σαν ζευγάρι, πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε. Προτεραιότητά μας θα συνεχίσει να είναι η ανατροφή των παιδιών μας, ως αφοσιωμένοι γονείς και στενοί φίλοι. Ζητούμε στα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή μας αυτή τη στιγμή», αναφέρουν στην ανακοίνωση. 

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2000 στη Χαβάη και έχουν δύο παιδιά, την 15χρονη Ella και τον 11χρονο Quinlin. Ο Μπεν Στίλερ είχε κάνει πρόταση γάμου στην Κριστίν Τέιλορ τον Νοέμβριο του 1997 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Πεθερικά της συμφοράς» (Meet the Parents), έχοντας ως τότε κι οι δυο στο παρελθόν του μερικούς αποτυχημένους αρραβώνες- αυτός με την Τζιν Τρίπλχορν κι εκείνη με τον σκηνοθέτη Τζέισον Μπλάμ. 

Έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες, ανάμεσά τους τα «Zoolander», «Dodgeball: A True Underdog Story», «Tropic Thunder», «Arrested Development» και «Zoolander 2». 

«Η σχέση μας ήταν κάτι που εξελίχθηκε σταδιακά μέσα σε επτά με οκτώ μήνες. Αρχίσαμε κάνοντας απλώς παρέα και ξαφνικά όλο αυτό έγινε, "Ουάου, νιώθω υπέροχα. Μ' αρέσει πραγματικά αυτός ο άνθρωπος. Νομίζω πως τον αγαπώ. Αλήθεια τον αγαπώ". Μου ήρθε εντελώς ξαφνικά», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του το 2013 ο ηθοποιός, σχετικά με την σύζυγό του.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια