Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Τζάνετ Τζάκσον έγινε μητέρα σε ηλικία 50 ετών και δηλώνει ενθουσιασμένη

Η Τζάνετ Τζάκσον έγινε μητέρα σε ηλικία 50 ετών και δηλώνει ενθουσιασμένη Facebook Twitter
(Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)
1

Μητέρα σε ηλικία 50 ετών έγινε την Τρίτη η Τζάνετ Τσάκσον, η οποία έφερε γέννησε το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

«Η Janet Jackson και ο σύζυγός της Wissam Al Mana είναι ενθουσιασμένοι που υποδέχονται τον γιο τους Eissa Al Mana. Η Janet είχε μια γέννα χωρίς δυσκολίες και ξεκουράζεται» ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της τραγουδίστριας στο περιοδικό People.

Η εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας είχε αρχίσει να φημολογείται από τον περασμένο Απρίλιο, όταν η ίδια ακύρωσε τις εμφανίσεις της στην παγκόσμια περιοδεία «Unbreakable». Λίγο καιρό μετά επιβεβαιώθηκαν οι φήμες όταν παπαράτσι την απαθανάτισαν στο δρόμο και η κοιλιά της πρόδωσε την εγκυμοσύνη.


Ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας δήλωσε πως η εγκυμοσύνη και η γέννα ολοκληρώθηκαν χωρίς επιπλοκές και πως η τραγουδίστρια είναι καλά στην υγεία της και ξεκουράζεται. Ο σύζυγος της Τζάκσον είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας από το Κατάρ και είναι 41 ετών.

Πολιτισμός
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια