Η αστυνομία του Λος Άντζελες διαψεύδει πως ερευνά τον Μπραντ Πιτ για κακοποίηση

Η αστυνομία του Λος Άντζελες διαψεύδει πως ερευνά τον Μπραντ Πιτ για κακοποίηση Facebook Twitter
1

Πριν από λίγη ώρα, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λος Άντζελες διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μπραντ Πιτ να ερευνάται από τις αρχές έπειτα από καταγγελία για περιστατικό λεκτικής και σωματικής κακοποίησης απέναντι στα παιδιά του.

«Δεν ερευνούμε τον Μπραντ Πιτ για κανένα περιστατικό κακοποίησης» ανέφερε η αστυνομικός Jenny Houser, για να προσθέσει: «Δεν έχουμε ενημερωθεί για καμία καταγγελία που να εμπίπτει στη δικαιοδοσία μας».

Η ίδια, ωστόσο, δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για το αν υπάρχει άλλη υπηρεσία ή Αρχή που να ερευνά τη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως μετέδωσε το Fox News.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, δημοσίευμα του TMZ που αναπαράχθηκε από δεκάδες ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο, ανέφερε πως ο αστέρας του Χόλιγουντ ερευνάται για υποτιθέμενο περιστατικό κακοποίησης απέναντι στα παιδιά του, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της οικογένειας Πιτ-Τζολί με ιδιωτικό αεροπλάνο την περασμένη Τετάρτη.

Το ΤΜΖ υποστηρίζει μάλιστα στο δημοσίευμά του πως η «έκρηξη» του 52χρονου ηθοποιού, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, οδήγησε την Αντζελίνα Τζολί στο να καταθέσει αμέσως αίτηση διαζυγίου.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια