ΤΜΖ: O Μπραντ Πιτ ερευνάται από την αστυνομία για κακοποίηση απέναντι στα παιδιά του

ΤΜΖ: O Μπραντ Πιτ ερευνάται από την αστυνομία για κακοποίηση απέναντι στα παιδιά του Facebook Twitter
2

Για λεκτική και σωματική κακοποίηση απέναντι στα παιδιά του φέρεται να ερευνάται ο Μπραντ Πιτ από την αστυνομία του Λος Άντζελες και τις κοινωνικές υπηρεσίες της κομητείας, κάτι που το ΤΜΖ πιθανολογεί πως αποτέλεσε και τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, οδηγώντας την Αντζελίνα Τζολί στο να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Πηγές που γνωρίζουν καλά την κατάσταση, ανέφεραν στο TMZ ότι την προηγούμενη Τετάρτη, την ώρα που ο Πιτ, η Τζολί και τα παιδιά τους ταξίδευαν με το ιδιωτικό τους τζετ, ο χολιγουντιανός αστέρας φέρεται να μέθυσε, να άρχισε να φωνάζει και να χειρονομεί απέναντι στα παιδιά του.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο γύρω στις 8 μ.μ., με αυτόπτες μάρτυρες να υποστηρίζουν ότι ο Πιτ συνέχισε να ωρύεται, ενώ φέρεται να προσπάθησε να φύγει με ένα από τα βυτιοφόρα καυσίμων του αεροδρομίου.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο site πως κάποιος που βρισκόταν στο αεροπλάνο ή την πίστα κατήγγειλε ανώνυμα το περιστατικό στις κοινωνικές υπηρεσίες και πιο συγκεκριμένα στο Τμήμα Οικογένειας και Παιδιών.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους Πιτ και τη Τζολί να έχουν ήδη εξεταστεί από τους υπαλλήλους της κοινωνικής υπηρεσίας, οι οποίοι σχεδιάζουν να μιλήσουν και με τα παιδιά.


Την υπόθεση χειρίζεται η αστυνομία του Λος Άντζελες, κάτι που αποτελεί τυπική διαδικασία σε κάθε περιστατικό κακοποίησης παιδιού. Το TMZ αναφέρει πως δεν γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες για την υποτιθέμενη κακοποίηση, παρά μόνο ότι ήταν τόσο λεκτική όσο και σωματική.

Πηγή προσκείμενη στο περιβάλλον του Μπραντ Πιτ ανέφερε στο TMZ ότι ο δημοφιλής ηθοποιός «αντιμετωπίζει το θέμα πολύ σοβαρά και επιμένει ότι δεν κακοποίησε τα παιδιά του», προσθέτοντας: «Είναι εξαιρετικά ατυχές το γεγονός πως άνθρωποι που εμπλέκονται στην υπόθεση συνεχίζουν να τον παρουσιάζουν με τα μελανότερα χρώματα».

Με πληροφορίες από το TMZ

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Πολιτισμός / Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Tony, της ταινίας για τα νεανικά χρόνια του Άντονι Μπουρντέν, με τον Ντόμινικ Σέσα στον ρόλο του μελλοντικού σεφ, συγγραφέα και ταξιδευτή πριν από τη φήμη του Kitchen Confidential.
THE LIFO TEAM
Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπιο: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Πολιτισμός / Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπια: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Η έκθεση Gaza, the future has an ancient heart στη Fondazione Merz παρουσιάζει περισσότερα από 80 αρχαιολογικά αντικείμενα από τη Γάζα μαζί με έργα σύγχρονων καλλιτεχνών, αναδεικνύοντας την παλαιστινιακή πολιτιστική κληρονομιά ως ζωντανή μνήμη μέσα στον πόλεμο, τον εκτοπισμό και την απώλεια.
THE LIFO TEAM
Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Πολιτισμός / Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Η πρώτη εν ζωή γυναίκα καλλιτέχνιδα με ατομική έκθεση στις Gallerie dell’Accademia παρουσιάζει στις 6 Μαΐου το Transforming Energy στη Βενετία, ζητώντας από τους επισκέπτες να αφήσουν τα κινητά, να αγγίξουν τα έργα και να συμμετάσχουν σωματικά στην εμπειρία
THE LIFO TEAM
Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Πολιτισμός / Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Η σταρ του Pose εμφανίζεται σε νέο βίντεο του Gender Liberation Movement, που μετατρέπει τον περίφημο cerulean μονόλογο της Μιράντα Πρίστλι σε καυστικό μάθημα για τη σχέση των τρανς δικαιωμάτων με την queer απελευθέρωση.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Πάνω από 200 συγγραφείς απέναντι στον Grasset: Η μεγάλη κρίση της γαλλικής λογοτεχνίας

Πολιτισμός / «Όχι» στον δισεκατομμυριούχο Μπολορέ: Εκατοντάδες συγγραφείς εγκαταλείπουν μαζικά τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset

Μετά την απομάκρυνση του Ολιβιέ Νορά από τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset, εκατοντάδες συγγραφείς δηλώνουν ότι θέλουν να φύγουν. Πίσω από την κρίση βρίσκεται η αυξανόμενη επιρροή του Βενσάν Μπολορέ, του ακροδεξιού δισεκατομμυριούχου που ελέγχει τον όμιλο Hachette Livre.
THE LIFO TEAM
Η Άλεξ Κονσάνι έγραψε ιστορία στο Met Gala και εμφανίστηκε σαν τρανς ηρωίδα του Μποτιτσέλι

Πολιτισμός / Η Άλεξ Κονσάνι έγραψε ιστορία στο Met Gala και εμφανίστηκε σαν τρανς ηρωίδα του Μποτιτσέλι

Η Άλεξ Κονσάνι, πρώτη τρανς γυναίκα στην επιτροπή οικοδεσποτών του Met Gala, εμφανίστηκε με δημιουργία Gucci του Ντέμνα, εμπνευσμένη από την Άνοιξη του Μποτιτσέλι, σε μια θεατρική μεταμόρφωση από λευκό σε μαύρο κύκνο.
THE LIFO TEAM
Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν χωρούσε στην εικόνα της: ποιήματα και σημειώσεις σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν χωρούσε στην εικόνα της: ποιήματα και σημειώσεις σε δημοπρασία

Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή της, βγαίνουν σε δημοπρασία ποιήματα, χειρόγραφες σημειώσεις, γράμματα, σχέδια και προσωπικά αντικείμενα της Μέριλιν Μονρόε, φωτίζοντας τη γυναίκα πίσω από τον πιο ανθεκτικό μύθο του Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Ντουέιν Τζόνσον φόρεσε φούστα στο Met Gala: «Στην πολυνησιακή κουλτούρα οι πιο αρρενωποί άνδρες φορούν φούστες»

Πολιτισμός / Ο Ντουέιν Τζόνσον φόρεσε φούστα στο Met Gala: «Στην πολυνησιακή κουλτούρα οι πιο αρρενωποί άνδρες φορούν φούστες»

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο Met Gala με σύνολο του Τομ Μπράουν και συνέδεσε την πλισέ φούστα του με τα παραδοσιακά lavalava της πολυνησιακής κουλτούρας.
THE LIFO TEAM
Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα

Πολιτισμός / Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα

Ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει στην Ιθάκη ως Οδυσσέας, ο Ρόμπερτ Πάτινσον απειλεί τον θρόνο ως Αντίνοος και ο Κρίστοφερ Νόλαν ανοίγει για πρώτη φορά το μυθολογικό σκοτάδι της πιο φιλόδοξης ταινίας του.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Αυτό το τελευταίο, η δήλωση για άτομα που εμπλέκονται και πώς τον χρωματίζουν το διάβασα και σε ξένα σάιτ και φόρουμ. Σχολιάζουν πώς η Λόρα Βάσερ (η δικηγόρος της Ζολί) κάθε φορά που αναλαμβάνει κάποιον λέει "είμαστε απόλυτα διακριτικοί, θέλουμε να λυθεί εξωδικαστικά" κλπ αλλά ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ βγαίνει βρώμα για τον αντίδικο και συγκεκριμένα στο TMZ.
Ναι,ας αθωώσουμε και πάλι τον σταρ της καρδιάς μας χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα για την προσωπική τους ζωή.Το ότι υπάρχει αναφορά για μάρτυρες που κατήγγειλαν το περιστατικό αδιάφορο.Έτσι έγινε και με τον Tζόνι Ντεπ και ύστερα βγήκαν τα βίντεο αλλά και πάλι εκείνη ήταν η κακιά που βιντεοσκόπησε την κακοποίηση της για να τον παγιδεύσει...