Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ψάχνει να φάει σουβλάκι στην Ταϊβάν

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ψάχνει να φάει σουβλάκι στην Ταϊβάν Facebook Twitter
5

Όρεξη να φάει ελληνικό σουβλάκι στην Ταϊβάν "χτύπησε" τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που βρέθηκε εκεί στο πλαίσιο της προώθησης του NBA στην Ασία.

Αφού ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της ημέρας, είπε να βγει στην πόλη να βρει ένα σουβλάκι για να φάει- κάτι που τελικά αποδείχτηκε πιο δύσκολο από όσο φανταζόταν.

Ο επιμένων όμως νικά, αφού στο βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Youtube με τίτλο "Giannis Searches For Souvlaki In Taiwan", μετά από πολλές ερωτήσεις και ψάξιμο, μπροστά από ένα πιάτο με σουβλάκι, ακούγεται να λέει: "Σχεδόν 15 ώρες μακριά από την Ελλάδα και τελικά απολαμβάνω το σουβλάκι μου. Το βρήκα. Βρήκα την αγάπη μου!".

Αθλητισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Βρετανός σκιέρ που έγραψε στο χιόνι «F*** ICE» δέχεται απειλές θανάτου

Αθλητισμός / Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Βρετανός σκιέρ που έγραψε στο χιόνι «F*** ICE» δέχεται απειλές για τη ζωή του

«Θεωρώ σημαντικό να λέμε αυτό που αισθανόμαστε, να υπερασπιζόμαστε όσα πιστεύουμε και να στεκόμαστε απέναντι στην αδικία», είπε σε νέα ανάρτησή του ο Gus Kenworthy
THE LIFO TEAM