Τέσσερις ώρες κράτησε η σύσκεψη των δημοσιογράφων του αυριανού ντιμπέιτ

Τέσσερις ώρες κράτησε η σύσκεψη των δημοσιογράφων του αυριανού ντιμπέιτ Facebook Twitter
φωτό:tvxs.gr
1

«Πυρετός» προετοιμασίας επικρατεί στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ενόψει του αυριανού debate των πολιτικών αρχηγών που θα μεταδοθεί διακαναλικά στις 21:00.

Οι τεχνικοί πρόσθεσαν τις τελευταίες λεπτομέρειες στο ειδικά κατασκευασμένο σκηνικό που στήθηκε στο studio που θα φιλοξενήσει την τηλεμαχία και οι δημοσιογράφοι ακόνισαν τις πένες τους για τις ερωτήσεις που θα υποβάλλουν προς τους επτά πολιτικούς αρχηγούς.


Τέσσερις ώρες διάρκεια είχε η σημερινή σύσκεψη των δημοσιογράφων που πραγματοποιήθηκε που πραγματοποιήθηκε στην Αγ. Παρασκευή, με στόχο τον καθορισμό και το πλαίσιο των ερωτήσεων που θα υποβληθούν στους αρχηγούς των κομμάτων αλλά και τη σειρά που θα έχει ο καθένας.

Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στην αίθουσα που θα φιλοξενήσει την τηλεμαχία και αποχώρησαν από το Ραδιομέγαρο χωρίς να προβούν σε δηλώσεις. Η διεξαγωγή της τηλεμαχίας θα πραγματοποιηθεί στο studio 3 του 1ου ορόφου εκεί από όπου μεταδίδεται η εκπομπή «Αθλητική Κυριακή».
Να σημειωθεί ότι η τηλεμαχία θα μεταδοθεί πανελλαδικά από τους 19 περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ και σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω της Φωνής της Ελλάδας.


Οι έξι δημοσιογράφοι που θα βρίσκονται μέσα στην αίθουσα είναι οι εξής: Όλγα Τρέμη (MEGA), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΙ), Μαρία Χούκλη (ΑΝΤ1), Μάρα Ζαχαρέα (STAR), Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA) και Μάκης Γιομπαζολιάς (ΕTV).


Η έναρξη του debate έχει οριστεί στις 21:00 ενώ οι πολιτικοί αρχηγοί που θα καταφθάνουν στην Αγ. Παρασκευή θα προετοιμαστούν στα γραφεία του προέδρου της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή, του διευθύνοντος συμβούλου Λάμπη Ταγματάρχη και ακολούθως στα γραφεία υπευθύνων της ΕΡΤ.


Τέλος, μετά τη λήξη της τηλεμαχίας θα ακολουθήσει ειδική εκπομπή όπου θα αναλυθούν και θα σχολιαστούν τα όσα ελέχθησαν στο debate.

Πυρετώδεις είναι επίσης και οι προετοιμασίες στα κομματικά επιτελεία με τα "φροντιστήρια" των πολιτικών αρχηγών να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Οι θεματικοί κύκλοι συζήτησης :
1ος κύκλος: Οικονομία, Ανάπτυξη, Ανεργία
2ος κύκλος: Παιδεία, Υγεία, Διοίκηση, Κοινωνική Πολιτική
3ος κύκλος: Μεταναστευτική πολιτική – προσφυγικό
4ος κύκλος: Εξωτερική πολιτική – 'Αμυνα
5ος κύκλος: Ελεύθερη ερώτηση επιλογής του κάθε δημοσιογράφου
6ος κύκλος σε δύο γύρους: Οι αρχηγοί μεταξύ τους με ελεύθερες τοποθετήσεις του κάθε Αρχηγού και δυνατότητα, αν θέλει, να υποβάλει ερώτηση σε άλλον η άλλους αρχηγούς ή να απαντήσει σε ερώτηση που ενδεχομένως, του έχει ήδη υποβληθεί.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Γιατι 7 δημοσιογράφοι? επειδή λέει ότι εκπροσωπούν τα 7 τηλεοπτικά κανάλια, πανελλαδικής εμβέλειας. Κι αν αυτά ήταν 15 , τι θα γινόταν. Αν περιμένουμε να βγει κάτι ουσιαστικό απο αυτή τη διαδικασία, είμαστε γελασμένοι, θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τον Καμμένο (προσοχή είναι αρχηγός πολιτικού κόμματος, και μάλιστα υπουργός ΥΕΘΑ), ο οποίος έχει αναλάβει υπό την προστασία του και τον ακηδεμόνευτο μικρό Αλέξη.....ΥΓ Ποιος επιτρέπει στον Καμμένο να χρησιμοποιεί στα διαφημιστικά του κόμματος του στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, και το έργο τους, κάποιος να τον μαζέψει κι αυτόν..........