Μοναχός Σαολίν καταρρίπτει το ρεκόρ βαδίσματος στο νερό

Μοναχός Σαολίν καταρρίπτει το ρεκόρ βαδίσματος στο νερό Facebook Twitter
5

Μοναχός Σαολίν έσπασε το ρεκόρ βαδίσματος στο νερό καταφέρνοντας να προχωρήσει 125 μέτρα πατώντας πάνω σε 200 σανίδες από κόντρα πλακέ που επέπλεαν.

Ο Shi Liliang είναι από το ναό Quanzhou κατάφερε στην Τρίτη προσπάθεια να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ του των 120 μέτρων που κατείχε από τον Ιανουάριο.

«Θα πρέπει να είσαι γρήγορος αλλά να κάνεις μικρά βήματα» λέει ο μοναχός  για την προσπάθεια αυτή που απαιτεί τέλεια ισορροπία και τεράστια ταχύτητα για να πραγματοποιηθεί. Ο Shi Liliang εξασκείται στο βάδισμα στο νερό από το 2005.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια