To tweet του πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα

To tweet του πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα Facebook Twitter
4

" Για εμάς, για τις μελλοντικές γενιές, για την ιστορία μας, Για την αξιοπρέπεια και την κυριαρχία της Ελλάδας" γράφει σήμερα  στα αγγλικά ο πρωθυπουργός στο Twitter του και συνοδεύει με λινκ στο διάγγελμά του.

Δείτε εδώ όλες τις ραγδαίες εξελίξεις

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
για την αξιοπορεπεια του λαου μας ????? ποια αξιοπρεπεια ??? εδω μεχρι πριν λιγο ζητουσαμε ολιγοημερη παραταση του υπαρχοντος προγραμματος ωστε να μη διαλυθει το τραπεζικο συστημα μεχρι το δημοψηφισμα !!! Δηλαδη καθαρη ζητιανια , αυτο αποκαλειτε εσεις αξιοπρεπεια??? και μολις τωρα ειπαν στην τηλεοραση οτι ο Βαρουφακης ζητησε παραταση 1 μηνος !!! Τι να πω?? Απο τη μια τους λεμε εκβιαστες κι απ την αλλη εκλιπαρουμε να παρουμε κανενα φραγκο για να μη κλεισουν οι τραπεζες τη Δευτερα !!! Μιλαμε σοβαροτητα ανυπαρκτη !!
"...for our history..." Ωραία είναι αυτά, τα λέει κι ο Καμένος αλλα τις επόμενες γενιές μήν τις μπλέκεις, Πρόεδρε, αυτές προσπαθείς να φεσώσεις κι εσύ - όπως άλλωστε κι οι άλλοι πρίν απο σένα. Βρήκατε όλοι σας το πηγάδι που βγάζει λεφτά : να χρεωθούμε τώρα για να τα πληρώσουν οι επόμενοι, τα παιδιά μας ! Ωραία μαγκιά. Εμ δέν είναι τυχαίο οτι ψηφίζονται για πρωθυπουργοί άνθρωποι που ΠΟΤΕ δέν δούλεψαν στη ζωή τους