Παραμένει στο νοσοκομείο η Αλέκα Παπαρήγα

Παραμένει στο νοσοκομείο η Αλέκα Παπαρήγα Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
3

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Ελπίς η Αλέκα Παπαρήγα που εισήχθη χθες στο νοσοκομείο με καρδιακά προβλήματα. Το πρώτο 24ωρο εξελίχθηκε ομαλά για την υγεία της.

Η κ. Παπαρήγα επρόκειτο να νοσηλευτεί σε ένα από τα λίγα μονόκλινα δωμάτια της κλινικής, όπως συμβαίνει με πολιτικά πρόσωπα, παρόλα αυτά εκείνη επέμενε να νοσηλευτεί σε κοινό θάλαμο με άλλους ασθενείς, όπως και τελικά έγινε.


Στο πλευρό της βρίσκεται εξ αρχής η οικογένειά της, ενώ το βράδυ της Τετάρτης την επισκέφτηκε και ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και λίγο αργότερα και ο Υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Δεδομένων των συμπτωμάτων της, η κ.Παπαρήγα, θα παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Η Αλεκα ,για πολλους λογους,εγινε μια απο τις 'εμβληματικες'πολιτικες μορφες της μεταπολιτευτικης περιοδου.Διαθετει εντελως ιδαιτερο στυλ,λογο και υφος,το οποιο καθιστα ενδιαφερον να την ακους.Ακομη και εαν(...η,μαλλον,κυριως οταν..)διαφωνεις με τα οσα λεει.Και αν υπαρχει κατι για το οποιο δεν μπορει να την κατηγορησει κανεις,οπως και τα αλλα στελεχη του ΚΚΕ,ειναι για ασυνεπεια λογων και εργων.Προσωπικα διαφωνουσα παντοτε με το μεγιστο μερος των θεσεων του ΚΚΕ.Τοσο σε θεωρητικο,οσο ,κυριως,σε πρακτικο επιπεδο.Οπως διαφωνω ριζικα και με τον ρολο τον οποιο εχει επιλεξει να παιζει στα ελληνικα πολιτικα πραγματα.Αυτο ομως δεν με εμποδιζει να ακουω τι εχει να πει.Αντιθετα,μου το επιβαλλει.Για λογους τοσο προφανεις που δεν χρειαζεται καν να τους παραθεσω.Και η Αλεκα ελεγε τα οσα εχει να πει το κομμα της με εναν τροπο που τα εκανε κατανοητα,ανθρωπινα,ακομη και διασκεδαστικα καποιες φορες !Περαστικα ,Αλεκα.Και καλη επανοδο στην δημοσια ζωη του τοπου.
Καλη και γρηγορη αναρωση ευχομαι.Επειδη στις δυσκολες στιγμες φαινονται οι ανθρωποι, για εμενα ειναι αξιοθαυμαστη η σταση της να μην εκμεταλλευτει ειδικα προνομια λογω της θεσης της.