O Elton John καλεί σε μποϊκοτάζ στους Dolce Gabbana μετά τις δηλώσεις τους για τα παιδιά ομοφυλόφιλων οικογενειών

O Elton John καλεί σε μποϊκοτάζ στους Dolce Gabbana μετά τις δηλώσεις τους για τα παιδιά ομοφυλόφιλων οικογενειών Facebook Twitter
8

Σε μποϊκοτάζ των προϊόντων Dolce Gabbana καλεί ο Sir Elton John μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram. Aιτία για την επίθεση του τραγουδιστή στο δίδυμο των σχεδιαστών μόδας είναι μια πολυσυζητημένη συνέντευξη που παραχώρησαν στο ιταλικό περιοδικό Panorama.

Οι Dolce Gabbana εξέφρασαν ανοιχτά και με χαρακτηρισμούς που προκάλεσαν όλη την LGBT κοινότητα, την αντίθεσή τους στις υιοθεσίες παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. "Είμαστε κατά των υιοθεσιών από ομοφυλόφιλους. Η μοναδική οικογένεια είναι η παραδοσιακή." Oι σχεδιαστές χαρακτήρισαν τα παιδιά "συνθετικά" και "χημικά προϊόντα" αναφερόμενοι στις εξωσωματικές που πολλά ομοφυλόφιλα ζευγάρια καταφεύγουν προκειμένου να αποκτήσουν παιδιά. "Η οικογένεια δεν πρέπει να είναι ένα καπρίτσιο, αλλά το αποτέλεσμα μιας πράξης αγάπης" ανέφεραν οι Dolce Gabbana οι οποίοι όμως όπως αναφέρει ο Independent, πριν από τον χωρισμό τους είχαν ζητήσει από φίλη τους να γίνει παρένθετη μητέρα του παιδιού τους.

O Elton John καλεί σε μποϊκοτάζ στους Dolce Gabbana μετά τις δηλώσεις τους για τα παιδιά ομοφυλόφιλων οικογενειών Facebook Twitter

Ο Elton John o οποίος είναι παντρεμένος με τον επί χρόνια σύντροφό του David Furnish και μαζί μεγαλώνουν δύο παιδιά που απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας, επιτέθηκε αμέσως στους Dolce Gabbana. Δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στο instagram και κάλεσε σε μποϊκοτάζ γράφοντας πως οι δηλώσεις τους είναι απαράδεκτες." Πώς τολμάτε να αποκαλείτε τα υπέροχα παιδιά μου συνθετικά; Ντροπή σας που γίνεστε επικριτικοί με το θαύμα της εξωσωματικής γονιμοποίησης που χάρη σε αυτό πολλοί άνθρωποι, gay ή straight κατάφεραν να αποκτήσουν παιδιά. Οι απαρχαιωμένες απόψεις σας είναι τόσο εκτός εποχής, όσο και η μόδα σας. Δεν θα ξαναφορέσω ποτέ Dolce and Gabbana. #BoycottDolceGabbana.

Πολιτισμός
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM