O Prince παρατάει το ίντερνετ

O Prince παρατάει το ίντερνετ Facebook Twitter
2

Όπως έβαλε ξαφνικά τα social media μέσα στην ζωή του άλλο τόσο ξαφνικά τα έβγαλε. Ο Πρίγκιπας της ποπ απέσυρε πρόσφατα τα επίσημα προφίλ του στο Facebook και στo Twitter.

Παράλληλα έσβησε την μουσική του από την σελίδα του στο Soundcloud όπως και κάθε βίντεο του από την προσωπική του σελίδα στο Υoutube.

Το γραφείο τύπου του αρνήθηκε να σχολιάσει την διαδικτυακή του εξαφάνιση.Το μόνο που έχει αφήσει είναι μια παλιά συνέντευξη του και 2 βερσιόν του περσινού του κομματιού Breakfast Can Wait.

 


 

Η σχέση του Prince με τα διαδικτυακό κόσμο είναι αρκετά περίεργη. «Το ίντερνετ είναι ξοφλημένο», δήλωνε το 2010 και απειλούσε με μηνύσεις το eBay, το Youtube και διάφορους ιστότοπους με torrents που μοίραζαν παράνομα την μουσική του.

 

Ο 56χρονος μουσικός κυνήγησε ακόμη και τους φαν του που μοίραζαν αγαπημένα τους τραγούδια. Τελικά απέσυρε τις μηνύσεις και μπήκε στα social media με σκοπό να διαφημίσει και να κυκλοφορήσει το νέο του υλικό με την μπάντα του 3rd Eye Girl.

Έκανε μάλιστα και ένα αποκλειστικό Q&A μέσω Facebook αλλά απάντησε μόνο σε μια ερώτηση από το κοινό, συμβουλεύοντας τους φαν του πώς να ακούσουν την μουσική του.

Τα τελευταία του άλμπουμ   Plectrumelectrum και Art Official Age κυκλοφόρησαν φέτος.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο

Πολιτισμός / Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο διευθυντής του μουσείου

Το εμβληματικό μουσείο της Μαδρίτης υποδέχτηκε 3,5 εκατομμύρια επισκέπτες το 2025, μία τεράστια επιτυχία την οποία ο διευθυντής του την αντιμετωπίζει με επιφύλαξη
THE LIFO TEAM
Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Ο οσκαρικός διεκδικητής «Marty Supreme», το ωραιότατο και πολιτικά καίριο «28 Years Later: The Bone Temple», το βραβευμένο στη Μπερλινάλε «Kontinental 25» και το What Does that Nature Say to you» του Χονγκ Σανγκ-Σου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΙΑ ΣΚ - Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Πολιτισμός / Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Η ανακάλυψη περισσότερων από 800 ακονόλιθων, που χρησιμοποιούνταν για το ακόνισμα όπλων, θεωρείται μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις στη βόρεια Αγγλία τον τελευταίο αιώνα
THE LIFO TEAM