Την τουρκική σημαία υψώνει στη Wall Str. ο συγγραφέας του «Εξπρές του Μεσονυχτίου»

Την τουρκική σημαία υψώνει στη Wall Str. ο συγγραφέας του «Εξπρές του Μεσονυχτίου» Facebook Twitter
4

Την τουρκική σημαία θα υψώσει σήμερα στη Wall Street ο συγγραφέας του «Εξπρές του Μεσονυχτίου» Billy Hayes, σε μια προσπάθεια να αλλάξει την εικόνα που προκάλεσε η ταινία που βασίστηκε στο βιβλίο του.

Η ύψωση της σημαίας από τον Hayes είναι μέρος των εορτασμών για την «Ημέρα της Δημοκρατίας» σήμερα στην Τουρκία.

 «Δεν μπορείς να δεις έναν καλό Τούρκο στην ταινία. Κατά τη γνώμη μου αυτό ήταν μεγάλο πρόβλημα. Όποιος παρακολούθησε την ταινία και δεν θέλει να επισκεφθεί την Τουρκία θα αλλάξει γνώμη όταν με δει να υψώνω την τουρκική σημαία. Τουλάχιστον, έτσι ελπίζω» δήλωσε ο Μπιλ Χέιζ.


Η ταινία, βασισμένη σε πραγματικά περιστατικά, είχε προβληθεί το 1978. και συζητήθηκε έντονα λόγω της σκληρής εικόνας που έδινε για την Τουρκία. Η ταινία ήταν σε σκηνοθεσία του Αλαν Πάρκερ και σενάριο του Ολιβερ Στόουν, ενώ επενδύθηκε εκπληκτικά με μουσική του Τζιόρτζιο Μορόντερ.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Διεθνή / Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Οι κάτοικοι της συνοικίας al-Bustan στην ανατολική Ιερουσαλήμ αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα πατρικά τους σπίτια, καθώς σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές είναι η οικονομικότερη λύση
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ TIME

Διεθνή / Time: «Το reunion του Τραμπ με τον Σι» - Πώς το ταξίδι στην Κίνα έδειξε ότι η παγκόσμια ισχύς αλλάζει χέρια

Το εξώφυλλο του περιοδικού για το ταξίδι του Αμερικανού προέδρου στην Κίνα - Τι αναφέρει σε ανάλυσή του για τους στόχους Τραμπ και πώς ο «Σι τον έβαλε στη γωνία»
THE LIFO TEAM