Φιλορώσοι ακούγονται να λένε ότι έριξαν το αεροσκάφος

Φιλορώσοι ακούγονται να λένε ότι έριξαν το αεροσκάφος Facebook Twitter
6

Οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ουκρανίας έδωσαν στη δημοσιότητα ηχητικά αποσπάσματα από συνομιλίες μεταξύ στρατιωτικών διοικητών των δυνάμεων των φιλορώσων αυτονομιστών, στις οποίες παραδέχονται ότι αυτοί έριξαν το αεροσκάφος των Μαλαισιανών αερογραμμών και στη συνέχεια ανακάλυψαν ότι επρόκειτο για επιβατηγό αεροπλάνο.

Πάντως η αυθεντικότητα των συνομιλιών αυτών δεν έχει επιβεβαιωθεί ενώ ο πόλεμος της προπαγάνδας μαίνεται.

Στην πρώτη συνομιλία ακούγονται ο διοικητής των φιλορώσων αυτονομιστών Ιγκορ Βέζλερ (Μπες), με Ρώσο συνταγματάρχη και τον στρατιωτικό διοικητή των Κοζάκων Μίκολα Κοζίτσιν να συζητούν την κατάρριψη του αεροπλάνου.

Ο Ιγκορ Μπέζλερ φέρεται να λέει στον Γκεράνιν: «Μόλις καταρρίψαμε ένα αεροπλάνο».

Μάλιστα όπως θα δείτε ένας από τους συνομιλητές εμφανίζεται ως "Greek", δηλαδή Έλληνας.

 

Σε άλλη συνομιλία, ακούγονται άλλοι αυτονομιστές να συζητούν την κατάρριψη του αεροπλάνου και ο ένας από τους δύο (ταγματάρχης) δηλώνει με βεβαιότητα ότι πρόκειται για πολιτικό, και όχι για στρατιωτικό, αεροσκάφος.

Σε μία ακόμη συνομιλία αυτονομιστής λέει στον διοικητή των Κοζάκων Μίκολα Κοζίτσιν ότι «τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν πολιτικό αεροσκάφος».

»Τι γύρευε πάνω από την Ουκρανία;» , λέει και ο Κοζίτσιν απαντά: «Μετέφερε κατασκόπους. Γιατί στο διάολο πετάνε, εδώ γίνεται πόλεμος».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιμ Καρντάσιαν: «Σε συγχωρώ» - H συγκινητική στιγμή με τον φερόμενο εγκέφαλο της ληστείας στη δίκη

Διεθνή / Κιμ Καρντάσιαν: «Σε συγχωρώ» - H συγκινητική στιγμή με τον φερόμενο ως εγκέφαλο της ληστείας στη δίκη

Η Κιμ Καρντάσιαν σε μία εξαιρετικά φορτισμένη στιγμή κατά τη διάρκεια της δίκης απευθύνθηκε σε έναν εκ των κατηγορούμενων, απαντώντας του σε επιστολή που της είχε γράψει ζητώντας τη συγχώρεσή της
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινοί στρατιωτικοί παραδέχονται ότι επίκειται πείνα στη Γάζα αν δεν αποκατασταθούν οι αποστολές βοήθειας

Διεθνή / Ισραηλινοί στρατιωτικοί παραδέχονται ότι επίκειται πείνα στη Γάζα αν δεν αποκατασταθούν οι αποστολές βοήθειας

Ισραηλινοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι προειδοποιούν για επικείμενη πείνα στη Γάζα αν δεν αποκατασταθούν οι αποστολές βοήθειας - Η κατάσταση στη Γάζα επιδεινώνεται καθώς συνεχίζεται ο αποκλεισμός
LIFO NEWSROOM
Η Ρωσία συγκεντρώνει δυνάμεις στα σύνορα με τη Φινλανδία

Διεθνή / Η Ρωσία συγκεντρώνει δυνάμεις στα σύνορα με τη Φινλανδία

Δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν στρατιωτική συγκέντρωση και αυξημένη δραστηριότητα σε στρατιωτικές βάσεις κοντά στη Φινλανδία, με την Ρωσία να προειδοποιεί για κλιμάκωση λόγω της ένταξης της χώρας στο ΝΑΤΟ
LIFO NEWSROOM
Η φον ντερ Λάιεν αντιμέτωπη με κρίσιμο τεστ: Το Δικαστήριο της ΕΕ αποφασίζει για τα απόρρητα μηνύματα του «Pfizergate»

Διεθνή / Η φον ντερ Λάιεν αντιμέτωπη με κρίσιμο τεστ: Το Δικαστήριο της ΕΕ αποφασίζει για τα απόρρητα μηνύματα του «Pfizergate»

Τα επίμαχα μηνύματα φέρεται να ανταλλάχθηκαν στις αρχές του 2021, εν μέσω σκληρών διαπραγματεύσεων για τη μεγαλύτερη σύμβαση εμβολίων της Ε.Ε., η οποία προέβλεπε την προμήθεια έως 1,8 δισ. δόσεων του εμβολίου Pfizer-BioNTech, αξίας δισεκατομμυρίων ευρώ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αναφέρομαι κυρίως σε αυτή τη φράση. "Τι γύρευε πάνω από την Ουκρανία;» , λέει και ο Κοζίτσιν απαντά: «Μετέφερε κατασκόπους. Γιατί στο διάολο πετάνε, εδώ γίνεται πόλεμος».
Οχι, οχι και βληματα οπλισμενα με πυραυλους! Οπως θα ελεγαν καποιοι εκ των σχολιαστων της Lifo που, περιεργως, τηρουν σιγη ιχθυως για τα προσφατα γεγονοτα, ειναι δημοκρατικοι πολιτες που υπερασπιζονται τη γη τους απο τους ναζι της κυβερνησης του Κιεβου! Αληθεια, που χαθηκαν αραγε ολοι εκεινοι οι λαλιστατοι σχολιογραφοι που κατακεραυνωνανν τη ναζιστικη και αμερικανοδουλη κυβερνηση του Κιεβου και προμοταραν τον Πουτιν?