Φιλορώσοι ακούγονται να λένε ότι έριξαν το αεροσκάφος

Φιλορώσοι ακούγονται να λένε ότι έριξαν το αεροσκάφος Facebook Twitter
6

Οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ουκρανίας έδωσαν στη δημοσιότητα ηχητικά αποσπάσματα από συνομιλίες μεταξύ στρατιωτικών διοικητών των δυνάμεων των φιλορώσων αυτονομιστών, στις οποίες παραδέχονται ότι αυτοί έριξαν το αεροσκάφος των Μαλαισιανών αερογραμμών και στη συνέχεια ανακάλυψαν ότι επρόκειτο για επιβατηγό αεροπλάνο.

Πάντως η αυθεντικότητα των συνομιλιών αυτών δεν έχει επιβεβαιωθεί ενώ ο πόλεμος της προπαγάνδας μαίνεται.

Στην πρώτη συνομιλία ακούγονται ο διοικητής των φιλορώσων αυτονομιστών Ιγκορ Βέζλερ (Μπες), με Ρώσο συνταγματάρχη και τον στρατιωτικό διοικητή των Κοζάκων Μίκολα Κοζίτσιν να συζητούν την κατάρριψη του αεροπλάνου.

Ο Ιγκορ Μπέζλερ φέρεται να λέει στον Γκεράνιν: «Μόλις καταρρίψαμε ένα αεροπλάνο».

Μάλιστα όπως θα δείτε ένας από τους συνομιλητές εμφανίζεται ως "Greek", δηλαδή Έλληνας.

 

Σε άλλη συνομιλία, ακούγονται άλλοι αυτονομιστές να συζητούν την κατάρριψη του αεροπλάνου και ο ένας από τους δύο (ταγματάρχης) δηλώνει με βεβαιότητα ότι πρόκειται για πολιτικό, και όχι για στρατιωτικό, αεροσκάφος.

Σε μία ακόμη συνομιλία αυτονομιστής λέει στον διοικητή των Κοζάκων Μίκολα Κοζίτσιν ότι «τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν πολιτικό αεροσκάφος».

»Τι γύρευε πάνω από την Ουκρανία;» , λέει και ο Κοζίτσιν απαντά: «Μετέφερε κατασκόπους. Γιατί στο διάολο πετάνε, εδώ γίνεται πόλεμος».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Air India: «Όταν κοιμάται βλέπει ότι βρίσκεται στο αεροπλάνο, θυμάται να πεθαίνουν» λέει συγγενής του μοναδικού επιζώντα

Διεθνή / Air India: «Όταν κοιμάται βλέπει ότι βρίσκεται στο αεροπλάνο- θυμάται να πεθαίνουν» λέει συγγενής του μοναδικού επιζώντα

Συγγενής του μοναδικού επιζώντα από το αεροπορικό δυστύχημα της Air India, υποστηρίζει πως ο 40χρονος ένα μήνα μετά, κάθε βράδυ ξαναζεί τα γεγονότα της μοιραίας πτήσης
LIFO NEWSROOM
Τζέφρι Έπσταϊν: Πρώην δικηγόρος του ζητά να δοθεί ασυλία στην Γκισλέιν Μάξγουελ

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Πρώην δικηγόρος του ζητά να δοθεί ασυλία στην Γκισλέιν Μάξγουελ

Ο ίδιος κάλεσε το υπουργείο Δικαιοσύνης να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερα αρχεία από την έρευνά του σε βάρος του μεγαλοεπενδυτή για διακίνηση ανθρώπων και ακολούθως, προέτρεψε την κυβέρνηση να χορηγήσει ασυλία στην πρώην σύντροφό του
LIFO NEWSROOM
Γάζα: Ο στρατός του Ισραήλ σκότωσε 67 Παλαιστίνιους που ζητούσαν βοήθεια, λέει η Χαμάς

Διεθνή / Γάζα: Νεκροί από ισραηλινά πυρά τουλάχιστον 67 Παλαιστίνιοι που ζητούσαν βοήθεια- Κινδυνεύει με λιμοκτονία ο θύλακας

Οι IDF δήλωσαν ότι είχαν «ρίξει προειδοποιητικά πυρά» για να απομακρύνουν «μια άμεση απειλή» και αμφισβητούν τον αριθμό των νεκρών που δίνει η Χαμάς
LIFO NEWSROOM
Στα Κατεχόμενα ο Ερντογάν: «Ειρηνευτική επιχείρηση» χαρακτήρισε την εισβολή στην Κύπρο

Διεθνή / Στα Κατεχόμενα ο Ερντογάν: «Ειρηνευτική επιχείρηση» χαρακτήρισε την εισβολή στην Κύπρο

«Στην 51η επέτειο της ειρηνευτικής επιχείρησης στην Κύπρο, θυμάμαι με έλεος τους μάρτυρες που έδωσαν τη ζωή τους για τον υπαρξιακό αγώνα του τουρκοκυπριακού λαού», αναφέρει
LIFO NEWSROOM
Παρελάσεις, σημαίες, τραγούδια - Μια ματιά στην καμπάνια που εξαναγκάζει τα παιδιά της Ουκρανίας να αγαπήσουν τη Ρωσία

Διεθνή / Παρελάσεις, σημαίες, τραγούδια: Μέσα στην καμπάνια που εξαναγκάζει τα παιδιά της Ουκρανίας να αγαπήσουν τη Ρωσία

«Κάθε φορά που ξεκινούσε το μάθημα, η δασκάλα μάς έβαζε να σηκωθούμε, να βάλουμε το χέρι στην καρδιά και να ακούσουμε τον ρωσικό εθνικό ύμνο»
LIFO NEWSROOM
Reuters: Οι Έλληνες πενθούν, οι Τούρκοι γιορτάζουν την επέτειο της εισβολής που δίχασε την Κύπρο

Διεθνή / Reuters: Οι Έλληνες πενθούν, οι Τούρκοι γιορτάζουν την επέτειο της εισβολής που δίχασε την Κύπρο

Τουρκία και Κύπρος τιμούν διαφορετικά την 20ή Ιουλίου, με μνήμες, επιμνημόσυνες τελετές και δηλώσεις που αναζωπυρώνουν τις ιστορικές πληγές. Ο ΟΗΕ προειδοποιεί για «μακρύ δρόμο μπροστά»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αναφέρομαι κυρίως σε αυτή τη φράση. "Τι γύρευε πάνω από την Ουκρανία;» , λέει και ο Κοζίτσιν απαντά: «Μετέφερε κατασκόπους. Γιατί στο διάολο πετάνε, εδώ γίνεται πόλεμος».
Οχι, οχι και βληματα οπλισμενα με πυραυλους! Οπως θα ελεγαν καποιοι εκ των σχολιαστων της Lifo που, περιεργως, τηρουν σιγη ιχθυως για τα προσφατα γεγονοτα, ειναι δημοκρατικοι πολιτες που υπερασπιζονται τη γη τους απο τους ναζι της κυβερνησης του Κιεβου! Αληθεια, που χαθηκαν αραγε ολοι εκεινοι οι λαλιστατοι σχολιογραφοι που κατακεραυνωνανν τη ναζιστικη και αμερικανοδουλη κυβερνηση του Κιεβου και προμοταραν τον Πουτιν?